GTFO vychází v plné verzi, přidává checkpointy a boty
i Zdroj: Hrej.cz
GTFO Novinka GTFO vychází v plné verzi, přidává checkpointy a boty

GTFO vychází v plné verzi, přidává checkpointy a boty

Radek Raudenský

Radek Raudenský

13. 12. 2021 13:45

Hororových survival kooperačních her podobných GTFO na trhu moc není. Toto FPS vyniká v několika ohledech, a to i například tím, že se dlouhou dobu nacházelo v předběžném přístupu, kde sklízelo velmi pozitivní hodnocení. To se ale před pár dny změnilo – velmi kladné hodnocení zůstává, studio 10 Chambers ale konečně přišlo s plnou verzí.

Reklama

  • 10 Chambers vydává po dvou letech v předběžném přístupu GTFO v plné verzi 
  • Aktualizace přidává checkpointy a boty

Vývojáři s touto aktualizací přidali funkce, které se soustředí zejména na nováčky. K tomu patří například boti, jenž se k vám přidají, pokud chcete úroveň splnit bez živých spoluhráčů. Zároveň se objevují checkpointy, díky kterým nemusíte nutně restartovat celou misi kvůli hloupé chybě. Tento přídavek ale byl dříve hráči kritizován, je tedy možné systém checkpointů vypnout. Mezi menší dodatky patří nové animace, úprava postavy, lepší vykreslování i matchmaking. Tím ale nový obsah nekončí.

"Na rok 2022 máme naplánované vzrušující akce Rundown, ve kterých chceme pro naše hráče i nadále představovat nečekané výzvy. S verzí 1.0 teprve začínáme ohýbat hranice toho, čím GTFO může být, a nechci tím nic prozradit, ale zahrajte si ho - pochopíte, co mám na mysli. Náš seznam nápadů na nové hrůzy, hádanky a nástroje je rozsáhlý, takže se na další roky GTFO upřímně těším," říká Hjalmar Vikström, ředitel herního designu ve společnosti 10 Chambers.

Tím hlavním je ale právě ukončení předběžného přístupu (které často pro podobné tituly bývá nekonečnou záležitostí), a tedy jasné znamení toho, že GTFO je „hotové“. My jsme od vývojářů dostali přístup do hry, tudíž se snad na začátku příštího roku můžete těšit na podrobnou recenzi tohoto hororového a obtížného titulu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama