Gran Turismo 7 dle úniku brzy nabídne uzavřený betatest
i Zdroj: Hrej.cz
Gran Turismo 7 Novinka Gran Turismo 7 dle úniku brzy nabídne uzavřený betatest

Gran Turismo 7 dle úniku brzy nabídne uzavřený betatest

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 7. 2021 16:01

Očekávaný sedmý regulérní díl závodní série Gran Turismo sice vyjde až příští rok, fanoušci rychlých kol se ale možná brzy dočkají alespoň malého nahlédnutí pod pokličku vývoje. V programu Experience PlayStation se totiž objevily přihlášky do betatestu Gran Turismo 7. Zatím ale nefungují, hráči generují jen generické přístupové kódy.

Reklama

  • V nepříliš využívaném programu Experience PlayStation se objevila beta Gran Turismo 7
  • Jde zatím o placeholder
  • Měla by probíhat pouze na PlayStation 5

Aplikaci Experience PlayStation možná neznáte, Sony ji totiž využívá spíše sporadicky. Přístup do bety je také patřičně ukrytý a specializovaný web gtplanet.com, který se zprávou přišel jako první, jej zřejmě objevil spíše náhodou. Uživatel totiž musí spustit úkol “Italia Quest”, jehož součástí je úkol odemykající přístup k betaverzi hry. Cílem úkolu je zhlédnout pár vteřin odhalujícího traileru. Odměna v podobě kódu je ale bezcenná, hráčům totiž chodí pouze generická sekvence 1234-5678-9012, kterou využít pochopitelně nelze.

Ačkoliv nese úkol název spojený s Itálií, je dostupný po celém světě. Zajímavostí je, že popisky explicitně zmiňují, že je akce exkluzivní konzoli PlayStation 5. Hráči na starších konzolích se tedy, pravděpodobně, bety nedočkají. Verze pro PS4 je přitom dle současných informací stále v plánu. 

Komunita spekuluje, že šlo jen o technický test, který se omylem dostal na veřejnost. Lze tak předpokládat, že se blízké době dočkáme oficiálního spuštění uzavřené betaverze. Beta probíhala zhruba v podobné době i před vydáním předchůdce, Gran Turismo Sport.

Gran Turismo 7 vyvíjí studio Polyphony Digital v čele s Kazunorim Jamaučim. Kvůli problémům vývoje spojeným s pandemií onemocnění Covid-19 bylo odloženo na příští rok.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama