Gold statusu už se dočkává i AC Valhalla
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gold statusu už se dočkává i AC Valhalla

Gold statusu už se dočkává i AC Valhalla

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

17. 10. 2020 12:10
Reklama

Blížící se podzimní sezóna a s tím spojená smršť novinek všeho druhu přináší zprávy o dokončení dalšího z očekávaných titulů. Vedle nedávného Spider-Mana a Cyberpunku se tak do předsálí dokončených her, které mají cestu do herních lisoven zcela otevřou, zařadí i Assassins Creed Valhalla.

Vikingská variace na léty ověřenou formuli společnosti Ubisoft je tak, minimálně soudě dle níže uvedeného prohlášení, oficiálně hotova. Jak jsme ale opakovaně zmiňovali i u dalších titulů, které se označením Gold v poslední době pochlubily, neutuchající práce vývojářského týmu z hlediska doladění hry ani v nejmenším nekončí. I přesto však platí, že základní rámec, tvořící převahu herního zážitku, by měl v tuto chvíli být již kompletně hotov.

Souběžně s prohlášením o oficiálním dokončení hry se lidé z Ubisoftu před pár dny též podělili i o řadu zajímavých novinek. Kupříkladu jsme se tak dozvěděli, že v trailerech a tiskových zprávách proklamovaný systém budování osady bude ve hře ve výsledku sehrávat podstatně větší roli, nežli se zprvu zdálo. Tato informace byla navíc následně doplněna i o zveřejnění detailních systémových nároků PC verze a taktéž i o předvedení příběhového traileru.

Assassin’s Creed Valhalla vyjde 10. listopadu na PC, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series. Později zamíří také na PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama