GOG nabídne exkluzivní komiks k CP2077
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GOG nabídne exkluzivní komiks k CP2077

GOG nabídne exkluzivní komiks k CP2077

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

17. 10. 2020 10:30
Reklama

Digitální distribuční kanál GOG oznamuje v souvislosti s blížícím se vydáním Cyberpunku 2077, že každá prodaná kopie hry bude na této platformě doplněna i o 50stránkový digitální komiks. Exkluzivita obsahu pochopitelně pramení z faktu, že GOG spadá pod stejnou střechu jako vývojářský tým CD Projekt Red.

Komiks Cyberpunk 2077: Big City Dreams bude dostupný pouze v anglickém jazyce. Jeho příběh bude vyprávět o toulkách zástupců nižších společenských vrstev Night City, Tashe a Mirkovi. Zatímco Tasha má v uvedené dvojici zosobňovat proměnlivou dynamiku a touhu po neustálých změnách, Mirek má naopak prosazovat klidné a rozvážné smýšlení. Jak je z popisu vidno, duo by nemohlo být více odlišné, přičemž právě tato bezbřehá propast mezi jejich charaktery má v rámci příběhu sehrávat ústřední roli.

Autorem dějové linie se stal narrative manager CD Projektu Red Bartosz Sztybo, přičemž o umělecké ztvárnění se postaralo duo talentovaných umělců v podobě Filipeho Andradeho a Alessia Fioriniella. Řadíte-li se tedy mezi fanoušky jejich dosavadní komiksové tvorby či se pouze chcete do neony osvícené budoucnosti ponořit ještě o chlup více, s koupí hry na GOG nejspíše neprohloupíte. Abychom však na hru navnadili i majiteli zbylých platforem, dodatečně připomínáme, že hru rovněž doprovází i komiks Cyberpunk 2077: Trauma Team, jehož první vydání vyšlo už 9. září.

Cyberpunk 2077: Big City Dreams bude stejně jako hra samotná dostupný již od 19. listopadu. Hra samotná pak bude hratelná na  PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One, Xboxu Series a nově i Google Stadia.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama