Gigantická modifikace Skyblivion vyjde snad v roce 2025. Autoři už na ní pracují téměř 11 let
i Zdroj: Skyblivion / Tisková zpráva
The Elder Scrolls V: Skyrim Novinka Gigantická modifikace Skyblivion vyjde snad v roce 2025. Autoři už na ní pracují téměř 11 let

Gigantická modifikace Skyblivion vyjde snad v roce 2025. Autoři už na ní pracují téměř 11 let

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 1. 2023 16:09

Některé modifikace jsou drobné, jiné větší a pak vznikají i skutečně ohromné projekty, do kterých autoři investují i desítky let práce. Mezi ně patří Skyblivion, chystaná modifikace přenášející obsah čtvrtého dílu The Elder Scrolls do technologií pátého. Hybrid Oblivionu a Skyrimu už vzniká téměř 11 let a autoři jsou odhodlaní ho dokončit v roce 2025.

Reklama

  • Modifikace Skyblivion přenášející TES: Oblivion do technologií Skyrimu vyjde snad v roce 2025
  • Autoři shánějí další dobrovolníky

Oznámili to skrz aktuální trailer odhalující spoustu boje, interakcí, přepracovaných prostředí i příběhových momentů. Magazín RockPaperShotgun připomíná, že jsme o Skyblivionu slyšeli naposledy v březnu loňského roku, když autorský tým zveřejnil trailer k desátému výročí zahájení prací na modu. V současnosti už se práce výrazně posunuly a tým si je poměrně jistý vydáním do roku 2025. I tak ale stále shání posily. Pokud si tedy myslíte, že byste pro autory byli užiteční, a nevadí vám, že za svou snahu nebudete nijak finančně odměněni, můžete se k projektu připojit.

Za vývojem stojí skupina TESRenewal a modifikace má do enginu Skyrimu převést celý Cyrodiil, všechny příběhové i vedlejší úkoly, postavy, nepřátele a lokace. Nad rámec toho ale přinese i oživení vyškrtnutého obsahu a pár úplných novinek a vylepšení plynoucích z o něco pokročilejších technologií. I když i ty už vlivem času zastaraly. Modifikace také umožní vybírat, které prvky hry budou upraveny.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama