Podívejte se na trailer modifikace Skyblivion
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na trailer modifikace Skyblivion

Podívejte se na trailer modifikace Skyblivion

David Plecháček

David Plecháček

16. 8. 2019 09:55
Reklama

„Hele, Skyblivion!“ „Už to mají hotové?“ „Ne, nemají víc než teaser trailer.“ A v pořadí asi sedmnáctý, mohl by někdo dodat. Přesně takto vypadala naše interní konverzace a přesně takhle mohou vypadat vaše myšlenkové pochody. Vývoj Skyblivionu trvá už předlouho, a i když se stále posouvá ke zdárnému cíli, stále nevíme, kdy se dočkáme. Ale zase se jednou můžeme kochat aktuální verzí.

Návrat do Cyrodiilu v modernější grafice by byl parádní. Skyrim je Skyrim, ale mnoho z nás stále vzpomíná na starší a barevnější díl, který nás v roce 2006 překvapil a ohromil svým zpracováním. Bethesda se ale zrovna nemá k nějaké větší předělávce, a tak všichni tito fanoušci vzhlíží k projektu, který do enginu Skyrimu převede celý tehdejší svět.

Kompletní konverze Skyblivion je monstrózním projektem, který se pomalu sune ke svému zdárnému konci. Autoři tvrdí, že prakticky celý venkovní svět je už hotový, přičemž jej poměrně rychle plní obsahem, od zbraní až po nestvůry, a tak začíná oblast kolem hlavního města žít. Pracuje se i na questech, ačkoliv v tomto ohledu ještě nějaká část zbývá. To samé se dá říct o ladění celé hry a nacházení bugů.

To jsou ale věci, které ještě v traileru neuvidíme. V něm se jen můžeme kochat prostředím provincie Cyrodiil, které v pojetí týmu TESRenewal vypadá skoro tak dobře, jako by Bethesda dělala oficiální remake. Nebo snad ještě lépe.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama