Deníček dokumentuje vývoj Skyblivionu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Deníček dokumentuje vývoj Skyblivionu

Deníček dokumentuje vývoj Skyblivionu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

29. 9. 2020 10:20 2
Reklama

Autoři ambiciózního projektu Skyblivion si vzali na svá bedra poměrně těžký úkol. Přetvořit čtvrtý díl populárního fantasy RPG v enginu Skyrimu je rozhodně velké sousto, o čemž vypovídá už jenom fakt, že se na projektu pracuje od roku 2012.

Těžkou dřinu autoři dokumentují ve vývojářském deníčku, jehož první díl je k dispozici prostřednictvím šestnáctiminutového videa. První epizoda zároveň obsahuje záběry z aktuálního buildu. Možná budete souhlasit, že Skyblivion ještě nikdy nevypadal lépe.

V sérii deníčků ale autoři v první řadě chtějí dát fanouškům možnost nahlédnout do zákulisí vývoje, aby si uvědomili, co práce na projektu obnáší. Zjistí například, jak vznikaly první návrhy, od nichž se autoři odpíchli k tvorbě assetů, načež následně dosáhli prvních milníků. Diváci se také dozvědí, v čem spočívá práce s početnou základnou dobrovolníků.

Autoři slibují, že by se měl nyní vývoj o něco zrychlit, jedním dechem ale dodávají, že mají před sebou ještě hodně práce. Možná se tedy po dlouhých osmi letech brzy dočkáme alespoň data vydání.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama