Geoff Keighley předpokládá, že se vydavatelé letos nebudou pouštět do vlastních konferencí
i Zdroj: Summer Game Fest
Novinka Geoff Keighley předpokládá, že se vydavatelé letos nebudou pouštět do vlastních konferencí

Geoff Keighley předpokládá, že se vydavatelé letos nebudou pouštět do vlastních konferencí

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 5. 2022 08:00

Geoff Keighley si vždy dokázal najít cestu k zajímavému obsahu, který by mohl odprezentovat na některé ze svých pravidelných akcí, ať už jde o The Game Awards či Summer Game Fest. O exkluzivní ukázky navíc letos evidentně nemusel tolik bojovat.

Reklama

  • Geoff Keighley vysvětlil, proč letos vydavatelé nebudou pořádat vlastní konference
  • Důvodem je nedostatek obsahu, kterým by prezentace naplnili

Během relace v rámci Twitter Spaces se Keighley nechal slyšet, že se maličko změnilo chování vydavatelů. Podle něj nemají dostatek obsahu, aby mohli uspořádat vlastní tiskovou konferenci, velcí hráči si tedy snáze uloví zajímavější tituly. Benefitovat může Sony, Microsoft, ale také právě Keighley, který se chystá odstartovat herní léto skrze vlastní showcase.

Keighley je také přesvědčen, že se vydavatelé poučili z loňského roku, konkrétně zmínil Take-Two, Capcom a Square Enix. Jejich konference totiž ve finále jako tiskovky vůbec nepůsobily, jako důvody uvádí příliš krátkou stopáž a nedostatek obsahu. Postavit show pouze na dvou velkých titulech, to se podle ostříleného moderátora nevyplácí. Letos ostatně nebude ani tradiční EA Play Live, což mluví za vše.

Akce EA Play Live letos nebude. Společnost Electronic Arts chce o svých hrách informovat v průběhu roku
i Zdroj: Electronic Arts

Akce EA Play Live letos nebude. Společnost Electronic Arts chce o svých hrách informovat v průběhu roku

Veletrh E3 se pomalu blíží. Už je jasné, že se i letos uskuteční pouze v digitální formě, konkrétní program je však stále s…

16. 3. 2022 10:00

Nadšenci do videoher by však podle něj měli být spokojeni. “Myslím si, že dojde k jistému posunu. Mám dost dobrou představu o tom, co přijde během následujícího měsíce, a myslím, že lidé budou z her nadšení.”

Pokud se jedná o Summer Game Fest, Keighley přislíbil, že se na úvodní show objeví více než 15 hostů, počítá se také s tím, že si zástupci vybraných médií vyzkouší pár zajímavých věcí. Jedním dechem ale dodal, že cílem jeho show není nahradit veletrh E3, tato akce má zkrátka úplně jinou náladu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama