Games with Gold se připomínají. Pro listopad mají duchaplnou atmosféru i odkaz na dávné strategie
i Zdroj: Torus Games, Pyro Studios
Novinka Games with Gold se připomínají. Pro listopad mají duchaplnou atmosféru i odkaz na dávné strategie

Games with Gold se připomínají. Pro listopad mají duchaplnou atmosféru i odkaz na dávné strategie

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

29. 10. 2022 07:20

Microsoft i další měsíc následuje příklad PlayStationu a opožděně odhaluje vlastní nabídku her pro předplatitele Xbox Live Gold, resp. Xbox Game Pass. Tentokrát se seznam her, které si uživatelé zelené strany užijí, rozroste o dvě hry pro Xbox One, resp. Xbox Series. Jednou si zavzpomínáme na líbezný rok 2003 a jeho nabídku her a jednou na ducha Halloweenu, který nás teprve čeká.

Reklama

  • Xbox oznamuje hry v rámci Games with Gold pro listopad 2022
  • Dočkáme se celkem dvou titulů pro současnou a minulou generaci Xboxu 

Seznam titulů sestává z prášené RTS z roku 2019, Praetorians - HD Remaster, kde si na vlastní kůži prověříte, že ani slavný Řím opravdu nevyrostl za den, a dále duchařské twin-stick akce Dead End Job. Pokud se však budete nudit, můžete navštívit i říjnové Games with Gold. V těch na vás po omezenou dobu totiž stále vyčkává (para)simulátor Bomber Crew Deluxe Edition, kde se pro změnu ujmete pilotáže druhoválečného bombardéru.

Seznam her pro Games with Gold 

  • RTS Praetorians - HD Remaster (1. až 30. listopadu): remasterovaná real-time strategie zasazená do časů římského impéria s možností hrát za Galy, Egypťany nebo přímo římské legie. Každá z těchto armád bude mít své vlastní přednosti i slabiny, s nimiž musíte pracovat, pokud chcete stoupat na moci i věhlasu.
  • Dead End Job (15. listopadu až 15. prosince): procedurálně generovaná co-op akce s neutralizací a následným vysátím duchů.
  • Bomber Crew Deluxe Edition (od 16. října do 15. listopadu): simulátor řízení posádky druhoválečného bombardéru. Vaší hlavní snahou je udržet se ve vzduchu dost dlouho na zasažení cíle při současném dbaní o stav paliva, munice nebo třeba hydrauliky.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama