Novinka Frozen Hearth je první dodatek pro Nobody Saves the World. Už v září otevře své dveře do nového regionu

Frozen Hearth je první dodatek pro Nobody Saves the World. Už v září otevře své dveře do nového regionu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

27. 8. 2022 08:40

Nobody Saves the World, které se stalo letošním hitem studia DrinkBox, přinese příští měsíc první placené DLC. Akce, která byla chválena za skvělé prochází dungeonů, se tak po prvotním úspěchu posune do nového regionu. Dočkat se máme už 13. září.

Reklama

  • Nobody Saves the World od tvůrců Guacamelee dostane své první placené DLC 13. září
  • Frozen Hearth otevře průrvu do útrob země, kde nabídne přístup k novému eventu Tempering
  • Přibydou zde také dvě nové formy, do nichž se lze transformovat

Jak oznámilo IGN, Frozen Hearth zavede hráče do neprobádaného podzemního regionu, kde ti nejsilnější válečníci soutěží o slávu v eventu zvaném Tempering. Odolní dobrodruzi tu mohou najít výzvu v množství hádanek i úkolů, přičemž v řadě přijde k užitku nejen schopnost měnění podoby, ale i kreativita. 

Odměnou za to, že to rovnou nevzdáte je pár nových forem – Mechanic a Killer Bee –, které můžete použít i v základní hře.

Jak můžete navíc vidět v galerii výše, obě přidané formy jsou vlastní odnožemi základního Nobody, přičemž po řadě způsobují tupé a bodné poškození.

„Když jsme vydali původní hru, zbyl nám bezpočet nápadů, které jsme museli zanechat ve střižně, a toto DLC nám dalo šanci některé z nich přivést k životu,“ vysvětlil hlavní designér Ian Campbell. „Měli jsme ohromnou radost, když jsme mohli vytvořit ještě více hratelných forem postav, stejně jako hádanek a výzev, které maximálně využijí přizpůsobení herního mixu a zápasů,“ dokončil vývojář.

Cenou vychází rozšiřující balíček na zhruba 125 korun, takže jde o vcelku levnou záležitost na poměr DLC. Pokud ovšem hru ani nemáte a nákup teprve zvažujete, můžete využít i balíčku za cca 690 korun, kde najdete i hlavní hru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama