Forzu Horizon 5 čeká řada technických aktualizací, mají napravit palčivé problémy multiplayeru
i Zdroj: Playground Games / Microsoft
Forza Horizon 5 Novinka Forzu Horizon 5 čeká řada technických aktualizací, mají napravit palčivé problémy multiplayeru

Forzu Horizon 5 čeká řada technických aktualizací, mají napravit palčivé problémy multiplayeru

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 12. 2021 12:30

Studio Playground Games, autoři závodní arkády Forza Horizon 5, v oficiálním blogovém příspěvku představilo obsah připravované větší série aktualizací. Ty by měly opravovat řadu chyb, které otravují hráče povedených podzimních závodů, a to především v multiplayeru a obecně v online herních režimech.

Reklama

  • Autoři Forzy Horizon 5 si jsou vědomi řady problémů především v online režimech hry
  • Další série aktualizací by je měla vyřešit

Spousta potíží se týká nespolehlivosti připojení k serverům. Autoři například slibují nápravu náhodného odpojování nebo naopak nemožnosti připojení ke konvojům. Změny se budou týkat i Horizon Arcade, v tomto případě studio mluví o opravách problémů s nedostatkem připojených hráčů a taktéž i chybám s odpojováním nebo nemožností připojení.

Chybující systém startování výzev a závodů nebo neviditelné soupeře hlásí hráči battle royale režimu Eliminator, i na ně by mělo s aktualizací dojít. Z editoru EventLab by měly zmizet tratě a události zaměřené na získávání zkušeností nebo peněz, naopak se pracuje na možnosti ukládání projektu a jeho úprav i po prvním dokončení.

Playground Games se staví čelem k cheatování a zneužívání chyb ve hře. Poukazují především na velice přepálené rekordní výsledky v PR kouscích a extrémně nízké rekordní časy na okruzích. Evidentně podvodem dosažené výsledky by měly z žebříčků zmizet a zároveň by mělo být složitější podvodný software a úpravy hry využívat. Studio sice přiznává, že cheatování asi nikdy nezmizí, pokusí se jej ale potlačit tak, jak to jen půjde.

Kdy aktualizace dorazí zatím nevíme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama