Football Manager 2020 zdarma na EGS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Football Manager 2020 zdarma na EGS

Football Manager 2020 zdarma na EGS

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 9. 2020 15:39
Reklama

Se čtvrtkem a odbytím 17. hodiny se na Epic Game Store opět proměnila skladba her, kterou Epic Games Store rozdává zdarma. Zatímco minulý týden šlo o menší tituly, tento týden si Epic přichystal překvapení – nejen, že se dočkáme tří her, ale rovnou nám Epic naděluje vcelku velkou hru.

První v pořadí je totiž Football Manager 2020, tedy titul z minulého roku od Segy, ve kterém se staráte o svůj vlastní fotbalový klub, s čímž se pojí spousta starostí a povinností. Například na Steamu se hra stále prodává za 55 euro, navíc si drží velmi kladné hodnocení.

Druhou hrou je Watch Dogs 2, tedy zatím poslední vstup do hackerské série. Můžete se tak zdarma připravit před nadcházejícím dílem Legion na to, jak může vypadat svět, ve kterém je extrémně jednoduché se dostat do všech možných zařízení připojených na centrální síť… nebo je takový svět už dnes?

Poslední hrou je zajímavá indie hříčka Stick it to the Man, ve které hrajete za člověka, kterému na hlavě narostla obrovská ruka. Všechny hry jsou dostupné od dnešního dne až do příštího čtvrtka na Epic Games Store.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama