FIFA 22 se podívá i na Switch, opět však půjde o Legacy Edition, nejspíš bez výraznějších změn
i Zdroj: Hrej.cz
FIFA 22 Novinka FIFA 22 se podívá i na Switch, opět však půjde o Legacy Edition, nejspíš bez výraznějších změn

FIFA 22 se podívá i na Switch, opět však půjde o Legacy Edition, nejspíš bez výraznějších změn

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 7. 2021 13:15

Včerejší oznámení nového ročníku virtuálního fotbalu FIFA potěšilo nebo alespoň zaujalo řadu fotbalových fanoušků. Novinky v čele s technologií HyperMotion nebo Konfederační ligou potěší především majitele next-gen konzolí, EA ale tradičně vydává nový ročník i pro Nintendo Switch. V traileru se sice platforma neobjevila, Legacy Edition 22 ale studio potvrdilo v tiskové zprávě.

Reklama

  • FIFA 22 vyjde i na Switchi
  • Dle tiskové zprávy půjde opět o Legacy Edition
  • Podrobnější informace nemáme, ale zřejmě opět půjde o totožnou hru s novými soupiskami

I letos se tedy hráči dočkají upgradu. Tedy… jak se to vezme. Legacy Edition totiž tradičně využívá staršího enginu, konkrétně upraveného Ignite, který poháněl naposledy FIFA 16 a dodnes na něm stojí série NHL. I ročník 22 tedy bude jen mírně aktualizovanou verzí FIFA 19, která na Switchi vyšla jako první. Určitě uvidíme aktualizované soupisky, stadiony a týmové prvky (dresy, loga). Na druhou stranu je velmi nepravděpodobné, že se objeví změny v hratelnosti nebo výběru herních režimů. Na zmíněný HyperMotion zapomeňte určitě, ten ostatně bude chybět i ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One a PC.

Verze pro Switch je alespoň tradičně o něco levnější, než ta “plnotučná”. Je otázkou, zda se EA v budoucnu nerozhodne pro využití cloudového hraní, které by na hybridní konzoli mohlo přinést výrazně pohlednější fotbal, minimálně na úrovni předchozí generace konzolí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama