Fantasy RPG Avowed se ukazuje v první gameplay ukázce. Autoři promluvili o termínu vydání
i Zdroj: Obsidian Etertainment / Microsoft
Avowed Novinka Fantasy RPG Avowed se ukazuje v první gameplay ukázce. Autoři promluvili o termínu vydání

Fantasy RPG Avowed se ukazuje v první gameplay ukázce. Autoři promluvili o termínu vydání

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

11. 6. 2023 23:23

Internetem v posledních dnech kolovaly zvěsti, že se během Xbox Games Showcase ukáže také fantasy RPG Avowed, na němž se pracuje v Obsidianu. Spekulace ani tentokrát nelhaly.

Reklama

  • Avowed vyjde někdy během příštího roku
  • Hra se předvádí v gameplay záběrech

První gameplay ukázka pozvala diváky na návštěvu Living Lands, ostrova ve světě Eora, kde se odehrávají příběhy Pillars of Eternity. Na zdejší faunu a floru se tentokrát podíváme z trochu jiné perspektivy.

Ostrov skrývá tajemství a záhady, jedna z nich se pojí se zvláštní nákazou, která otravuje zdejší život. A právě vy byste s tímto problémem měli zatočit.

S ukázkou se pojí příspěvek na stránkách Xbox Wire. “Hodně jsme se zaměřili na first-person souboje. Do hry jsme zakomponovali celou řadu způsobů, jak mohou hráči bojovat s faunou a florou Living Lands. K dispozici budete mít meče, štíty, pistole, magická kouzla a další prostředky,” slibuje šéf Obsidianu Feargus Urquhart. Kombinací bude zřejmě nespočet, už jen vzhledem k tomu, že lze v každé ruce třímat jinou (či stejnou) zbraň nebo kouzlo.

Autoři jsou přesvědčeni, že Avowed doručí během příštího roku, na konkrétní termín je však stále příliš brzy. Hra míří na PC a konzole Xbox Series, chybět samozřejmě nebude ani v Game Passu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama