Insider odhaduje termín vydání Avowed. Obsidian by mohl brzy uvolnit ukázku
i Zdroj: Hrej.cz
Avowed Novinka Insider odhaduje termín vydání Avowed. Obsidian by mohl brzy uvolnit ukázku

Insider odhaduje termín vydání Avowed. Obsidian by mohl brzy uvolnit ukázku

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

21. 2. 2022 09:30

Studio Obsidian momentálně připravuje RPG Avowed, které dle prvních záběrů působí jako nadějná alternativa k sérii The Elder Scrolls. Je nad slunce jasné, že vývojáře ještě čeká hromada práce, dle informací jednoho z insiderů se ale zdá, že by titul mohl vyjít dřív, než se čekalo.

Reklama

  • Jez Corden odhaduje, že RPG Avowed vyjde v prvním, případně druhém kvartálu příštího roku
  • Letos bychom se mohli dočkat ukázky ze hry

Ke hře se znovu vyjádřil Jez Coden z portálu Windows Central, tentokrát v podcastu World of Gaming. Insider se znovu vrátil k záběrům, které minulý rok viděl na vlastní oči. Sám odhaduje, že šlo o ukázku z dubnové, případě květnové verze hry. A už tehdy údajně vypadala velmi dobře.

“Podle mě to vypadalo sakra dobře. Bylo to hratelné a připravené. Upřímně… Očekávám, že hru uvidíme letos,” řekl a následně odhad více přiblížil. “Tento rok se pravděpodobně dočkáme odhalení, na vydání možná dojde v prvním, případně druhém kvartálu roku 2023,” prohlásil a znovu podotknul, že na něj fantasy RPG udělalo velký dojem.

Corden je zatím jedním z mála, kdo o hře čas od času promluví. Obsidian evidentně nehodlá své fanoušky zbytečně dráždit, autoři zatím šetří trailery, chybí ale také bližší detaily. Nezbývá než odkázat na předchozí Cordenův report z října loňského roku. Tehdy odhadoval, že bychom se ukázky mohli dočkat v rámci The Game Awards, případně v období konání veletrhu E3. První tip nevyšel, snad se tedy trefí s tím druhým.

Fantasy RPG Avowed údajně výrazně připomíná The Outer Worlds, hra se blíží do hratelné alfaverze
i Zdroj: Hrej.cz

Fantasy RPG Avowed údajně výrazně připomíná The Outer Worlds, hra se blíží do hratelné alfaverze

Studio Obsidian nyní pracuje na first-person fantasy RPG s krkolomným názvem Avowed, které bývá nejčastěji přirovnáváno k…

13. 10. 2021 12:31
1
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama