Fanoušci Nintenda dostanou šanci zavzpomínat na NES s vánočním filmem 8-Bit Christmas
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fanoušci Nintenda dostanou šanci zavzpomínat na NES s vánočním filmem 8-Bit Christmas

Fanoušci Nintenda dostanou šanci zavzpomínat na NES s vánočním filmem 8-Bit Christmas

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

7. 11. 2021 11:35

Warner Bros. představuje první upoutávku na svou připravovanou vánoční komedii 8-Bit Christmas o konzoli Nintendo Entertainment System. Na streamovací službu HBO Max, jež se do naší země rozšíří v příštím roce, zamíří film už 24. listopadu. Hlavní roli si v něm zahraje představitel Barneyho Stinsona z populárního seriálu Jak jsem poznal vaši matku, Neil Patrick Harris.

Reklama

  • Na HBO Max zamíří 24. listopadu film točící se okolo konzole NES
  • Zahraje si v něm i Neil Patrick Harris

Příběh rodinné komedie zasazené do pozdních 80. let povypráví o útlém dětství Jakea Doylea při jeho vzpomínání jakožto již dospělého muže. V roli vypravěče, který humornou historku o jeho strastiplné cestě k získání konzole NES divákům předá, vystoupí právě herec Neil Patrick Harris. Jinak řečeno, film nabídne značně komediální, ale v jistém ohledu i odpovídají punc naléhavosti, s jakou šlo konzoli Nintenda na pultech obchodů v někdejší době získat.

Režii filmu 8-Bit Christmas obstaral kanadský řesirér Michael Dowse, do jehož posledních projektů se řadí Coffee & Kareem či policejní komedie Spolujízda. Je-li navíc řeč i o jeho  rozdělané práci, pak stojí za poznamenání i filmová adaptace Just Cause na motiv her od studia Avalanche. 

Kevin Jakubowski, jenž je v případě 8-Bit Christmas autorem stejnojmenného knižního zpracování, se na druhou stranu postaral o scénář. Další jména, se kterými se kromě Harrisona v obsazení setkáme, čítají Winslow Fegley, June Diane Raphael, Stevea Zahna a Davida Crosse.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama