Fanoušci Clash of Clans se bouří. Nový systém odměňování si prý dělá, co chce
i Zdroj: SuperCell
Mobilní hraní Clash of Clans Novinka Fanoušci Clash of Clans se bouří. Nový systém odměňování si prý dělá, co chce

Fanoušci Clash of Clans se bouří. Nový systém odměňování si prý dělá, co chce

Jakub Fišer

Jakub Fišer

10. 5. 2022 14:59

Oblíbenou mobilní multiplayerovou strategii Clash of Clans zná asi každý, kdo rád tráví čas hraním na smartphonu nebo tabletu. Nejnovější aktualizace však přináší zklamání spojené s odměňováním hráčů za úspěšně odražené útoky.

Reklama

  • Do Clash of Clans nedávno dorazil update zaměřený na víkendové akce
  • V rámci tzv. Capital Raids můžete napadnout město soupeře a vyrabovat ho
  • Hráči si však na Redditu stěžují na princip odměn, který moc nefunguje

Na konci dubna dorazil do Clash of Clans update titulovaný Spring 2022 (jaro 2022) a přinesl mimo jiné slibné víkendové akce nazvané Capital Raids. V těch jde o to, že s celou svou armádou můžete zaútočit na město protivníka. Cílem je samozřejmě obsadit každou ulici a blok, až se postupně propracujete k dobytí celé metropole.

Za úspěšný “nájezd” vás hra odmění zlatem a také speciálními víkendovými medailemi. Jak uvádí vývojářské studio SuperCell na svých webových stránkách, medaile můžete získat za úspěšné zničení jednotlivých částí města, následně za kompletní dobytí města a pak také za každý odražený útok, který je na vaši osadu zacílen.

Jenomže systém odměňování nefunguje tak, jak je popsáno. Uživatel z Redditu a hráč Clash of Clans pod přezdívkou Kevc_84 sdílel svou zkušenost a nadšený rozhodně není. Na konci víkendové akce vyšlo ze statistik, že byl pod útokem 27×, nicméně dvakrát dokázal nápor odrazit. Správně tedy očekával minimálně jednu medaili a cennou herní měnu - zlato. Nic z toho ovšem nedostal.

Bohužel pro vývojáře oblíbené hry, podobnou zkušenost má i celá řada další uživatelů. Přímo na sociální síti se tak vyjádřil i komunitní mluvčí SuperCell, který potvrdil, že o chybě studio ví a pracuje na analýze, aby mohlo v co nejkratším čase přinést opravu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama