Fallout 76 se letos vypořádá s mimozemskou invazí a návratem do zpustošeného Pittsburghu
i Zdroj: Bethesda
Fallout 76 Novinka Fallout 76 se letos vypořádá s mimozemskou invazí a návratem do zpustošeného Pittsburghu

Fallout 76 se letos vypořádá s mimozemskou invazí a návratem do zpustošeného Pittsburghu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

22. 2. 2022 08:55

Když Fallout 76 v říjnu 2018 vyšel, málokdo zřejmě předpovídal, že nám bude dělat společnost dlouhodobě. Inu, jak se ukazuje, výjimka potvrzuje pravidlo. Nejenže se hra dočkala oprav a několika větších rozšíření, ale vývojáři z Bethesdy nechtějí otálet ani tento rok. Přehled všeho důležitého, co letos hru čeká a nemine čeká, shrnuje nejnovější roadmapa.

Reklama

  • Fallout 76 čeká letos čtveřice větších přídavků obsahu
  • Přibližně tříměsíční cyklus bude následovat posloupnost ročních období
  • Každá z částí přinese novou sezónu, eventy a odměny
  • Jaro bude značit  invaze emzáků, léto nabídne boje v arénách, podzim přinese návrat do Pittsburghu a zima se ponese na vlně turné

Připravit se lze na čtveřici sezónního obsahu. Zaprvé zde máme Invaders From Beyond, které na jaře slibuje donést několik eventů, osmou sezónu A Better Life Underground! a kontakt s neznámou, extraterestriální hrozbou. Setkání s tvory mimozemského původu by měl být limitován jen na území Apalačského pohoří.

Mimo těchto několika přídavků dorazí také update Fallout Worlds. Ten nabídne další způsob budování S.C.O.R.E., a umožní tak odemknout více ze sezónních odměn.

Na léto je lepší nepodcenit oblečení ani výzbroj, řádně totiž přituhne. Test Your Metal prověří vaše vybavení v arénách proti automatonům, přičemž nevynechá ani devátou sezónu a další eventy. Vylepšením projde i postupné odemykání sezónního obsahu, jež je nabízeno prémiovým členům Fallout 1st.

Podzim se po lítých bojích ponese na vlně vzpomínek. Prostřednictvím pochodu do ozářeného Pittsburghu v Expeditions: The Pitt dojde na reminiscenci třetího Falloutu, resp. jeho stejnojmenného DLC. Přibydou spřátelená NPC, nepřátele, odměny a desátá sezóna.

Uvolněnější průběh zimních měsíců bude na konec roku reflektován i v samotné hře. Nuka-World on Tour představí hráčům nečekané turné, jedenáctou sezónu, další eventy a nového regionálního bosse. Shrnuto a podtrženo, fanoušky čeká opravdu nabitý rok.

Fallout 76 se letos vypořádá s mimozemskou invazí a návratem do zpustošeného Pittsburghu
i Zdroj: Hrej.cz
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama