Amazon začne s natáčením seriálu Fallout v letošním roce. Režie pilotního dílu se chopí spolurežisér seriálu Westworld
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Amazon začne s natáčením seriálu Fallout v letošním roce. Režie pilotního dílu se chopí spolurežisér seriálu Westworld

Amazon začne s natáčením seriálu Fallout v letošním roce. Režie pilotního dílu se chopí spolurežisér seriálu Westworld

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

8. 1. 2022 09:40

Oficiální televizní série zpodobňující svět postapokalyptického Falloutu se podle zpráv magazínu Deadline začne naplno produkovat ještě tento rok. Produkci televizní série pro prémiovou službu Amazon Prime Video uvodil již v předloňském roce krátký teaser.

Reklama

  • Seriálová adaptace Falloutu odstartuje svou produkci v letošním roce
  • Do natáčení seriálu pro Amazon se skrze úvodní díl zapojí i spolurežisér seriálu Westworld

Premiérovou epizodu bude mít na starosti Jonathan Nolan, v jehož portfoliu najdeme např. režii seriálu Westworld nebo filmového zpracování Dokonalého triku a Temného rytíře. Produkce seriálové adaptace na motiv Falloutu má bez bližšího určení začít v roce 2022. Celkovou režii bude mít pod svým dohledem dvojice showrunnerů, a sice Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel) a Graham Wagner (Silicon Valley).

Za stranu herních vývojářů se do produkce zapojí i reprezentant Bethesda Games Studios Todd Howard a reprezentant Bethesda Softworks James Altman. Jak jsme již jednou zmínili, seriál byl oficiálně představen v roce 2020. Jeho úvodní ukázku si můžete prohlédnout níže. 

Herecké obsazení ani příběhové zasazení nebylo pro tuto chvíli oznámeno. Seriál má podle producentů nabídnout drsnou realitu zdevastovaného světa, jakož i odlehčenější momenty plné ironického humoru. Do obdržení dalších detailů lze věnovat pozornost i staršímu fanouškovskému projektu Fallout: Nuka Break.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama