Euro Truck Simulator 2 výrazně omladil Rakousko a přinesl značky se vzdálenostmi
i Zdroj: SCS Software
Novinka Euro Truck Simulator 2 výrazně omladil Rakousko a přinesl značky se vzdálenostmi

Euro Truck Simulator 2 výrazně omladil Rakousko a přinesl značky se vzdálenostmi

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 5. 2022 11:21

Včera jsme vás informovali o rozsáhlé aktualizaci 1.44 pro American Truck Simulator. Stejné péče se dočkal i jeho evropský příbuzný Euro Truck Simulator 2, některé změny se projevily v obou hrách, jiné jsou ale pro ETS unikátní. Konkrétně například předělávka Rakouska nebo systém značek se vzdálenostmi do center měst.

Reklama


Zatímco ve Spojených státech se výraznějších změn dočkala stará dobrá Kalifornie, u Euro Truck Simulatoru 2 mezi nejstarší části mapy patřilo Rakousko. Právě tato hornatá země se tak dočkala kompletního přepracování a omlazení. Hezčí a realističtější jsou města, jejich okolí, dálnice i panorama Alp. Kromě toho byly vylepšeny i některé hraniční přechody z DLC Beyond the Baltic Sea, tedy v Litvě, Lotyšsku a Estonsku. Úprav se dočkalo i značení sítě na Korsice a Sicílii a systém mýtných bran v Itálii.

Příjemnou novinkou je nám důvěrně známý systém dopravního značení se vzdálenostmi do center měst. Ten ukazuje, jak daleko ještě (v herních kilometrech) musíte cestovat do konkrétních lokalit. Autoři sice avizují, že jde o příjemnou novinku především pro hráče, kteří vypínají navigaci, uvěřitelnosti světa to ale prospěje ve všech případech.

Část novinek je stejná jako v případě American Truck Simulatoru - ať už jde o vrácení peněz za předměty z modifikací, nové prvky grafického rozhraní, zámek horizontu, úpravy force feedbacku, chytré sekvenční řazení, průzkum neznačených cest nebo nastavitelná výška odpružení.

Nová aktualizace American Truck Simulator předělává Kalifornii a přináší řadu novinek
i Zdroj: SCS Software

Nová aktualizace American Truck Simulator předělává Kalifornii a přináší řadu novinek

Do českého American Truck Simulatoru zamířila pořádně tučná aktualizace s označením 1.44. Ta přináší především přepracovanou…

11. 5. 2022 17:06

Příjemnou změnou jsou modernizovaná loga fiktivních společností. Fanoušky francouzského výrobce Renault pak potěší nový moderní interér a vylepšené modely exteriérů Renaultu T.

Všechny novinky jsou pochopitelně dostupné zdarma majitelům hry (úpravy hraničních přechodů v pobaltí se nicméně logicky týkají jen příslušného DLC).

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama