Escape From Tarkov odhaluje aktualizaci 0.13, po letech lákání dorazí Streets of Tarkov
i Zdroj: Battlestate Games
Novinka Escape From Tarkov odhaluje aktualizaci 0.13, po letech lákání dorazí Streets of Tarkov

Escape From Tarkov odhaluje aktualizaci 0.13, po letech lákání dorazí Streets of Tarkov

Radek Raudenský

Radek Raudenský

27. 12. 2022 11:52

Tvůrci Escape From Tarkov v posledních týdnech opět lákali na velké změny. Hráči totiž opět očekávají „wipe“, tedy smazání veškerého postupu ve hře, s čímž se pravidelně pojí také velké aktualizace. Ta se skutečně chystá a po různých minieventech ve hře vydává studio Battlestate Games trailer pro aktualizaci 0.13.

Reklama

  • Battlestate Games odhaluje trailer pro aktualizaci 0.13
  • Po letech dorazí mapa Streets of Tarkov

Ta má po letech očekávání přinést jednu z nejkomplexnějších map ve hře. Streets of Tarkov je oblastí, o které se hráči i vývojáři baví už několik let, a která bude pro hru obrovskou změnou. Jak už je i z videa poznat, oproti jiným mapám se zde dočkáme velice hustého osídlení, celé řady propracovaných interiérů a míst, kde se může nacházet schovaný nepřítel.

V rámci videa došlo také na ukázku celé řady nových zbraní jako AUG či podvěsné granátomety. Zajímavý je také vůbec poslední záběr ve videu, který by měl dle spekulací ukazovat nového obchodníka přímo ve hře. 

Komunita samozřejmě nešetří chválou, především ale vtipnými narážkami naznačují, jak dlouho vývojářům trvalo Streets of Tarkov vydat. Jak jsme už naznačovali, o této mapě se mluví už spoustu let a sami hráči nemohou uvěřit, že se vydání dočkají. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama