Escape from Tarkov Novinka Escape from Tarkov Arena vyjde jako standalone hra. Uzavřená beta odstartuje ještě letos

Escape from Tarkov Arena vyjde jako standalone hra. Uzavřená beta odstartuje ještě letos

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

4. 6. 2022 09:35

Vývojáři z Battlestate Games, kteří se se svou střílečkou Escape from Tarkov rozhodli před lety vydat proti proudu tradičních FPS, oznámili, že chystaný režim arény vyjde jako samostatný projekt. První hráči si jej v uzavřené betaverzi vyzkouší už na podzim. Zahrnout má PvP i PvE.

Reklama

  • Vývojáři Escape from Tarkov chystají samostatnou hru Escape from Tarkov Arena
  • Uzavřená beta obsahující PvE a PvP režimy odstartuje letos na podzim

„Escape from Tarkov Arena je samostatný herní projekt – multiplayerová střílečka z pohledu první osoby pro PC se všemi známými a oblíbenými hardcore herními prvky Escape from Tarkov,“ oznamují vývojáři na Twitteru. Hra bude nabízet různé vyžití v rámci PvP a PvE (např. standardní režim Deathmatch), hodnocené zápasy, odemykání nového vybavení a zvláštní přidané funkce pro vlastníky Escape from Tarkov – například možnost hrát za svou hlavní profilovou postavu. 

Pro majitele nejvyšší edice Edge of Darkness, která se nyní prodává okolo tří tisíc korun, bude Arena dostupná zdarma. U všech ostatních bude placená, přičemž ji půjde koupit i bez vlastnění původní hry, a to za zatím neznámou cenu. Přestože však autoři už nyní hovoří o podzimní uzavřené betě, vydání plné verze si stejně jako u klasického Tarkovu nechávají pro sebe. Je totiž vhodné připomenout, že ani starší titul dosud technicky nevyšel, neboť se stále nachází v uzavřené betě.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama