Epic Games hry zdarma: Top hry, které byste neměli propásnout
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Epic Games hry zdarma: Top hry, které byste neměli propásnout

Epic Games hry zdarma: Top hry, které byste neměli propásnout

Komerční sdělení
29. 5. 2024 10:30 4

V tomto článku si představíme výčet populárních online her, které jsou pro hráče k dispozici zdarma na revoluční herní platformě Epic Games Store.

Reklama

V herním světě se hry online zdarma stávají stále důležitější. Nabízí hráčům možnost vyzkoušet si novinky, ponořit se do neznámých světů a objevovat skryté poklady bez nutnosti investovat peníze. Epic Games Store v tomto ohledu vyniká a díky štědré nabídce her zdarma se stal vážným soupeřem již tradičně zavedeného Steamu.

Tento článek vám představí ty nejlepší hry online, které si zdarma na Epic Games Store nesmíte nechat ujít. Připravte se na adrenalin podobný sázení osudných částek, kdy čekáte na moment, který vám změní život. Navíc díky zpřístupnění virtuálního světa si lze atmosféru kasinu vychutnat i z pohodlí domovů. V online kasinech nyní navíc noví hráči dostávají až 5€ zadarmo jako dárek. Ať už preferujete jakýkoliv žánr, na Epic Games Store si zaručeně najdete hru zdarma tu pravou pro vás.

Pro každého něco: Best Free-to-Play Games on Epic Games

World of Warships

  • Herní platformy: PC, iOS, Android, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S
  • Vývojář: Wargaming
  • Žánr: Vehicular Combat (“bojová vozidla”)
  • Datum vydání: 17. září 2015
Epic Games hry zdarma: Top hry, které byste neměli propásnout
i Zdroj: Hrej.cz

První na řadě je hra World of Warships, skvělá hra zdarma pro systém PlayStation, která vás vrhne do strhujících námořních bitev. Ponořte se do světa historicky věrných lodí od nejrůznějších námořních mocností a zažijte na vlastní kůži intenzivní bitvy. Ať už dáte přednost kooperaci s přáteli proti umělé inteligenci, nebo se raději utkáte s ostatními hráči v napínavých 12v12 PvP střetnutích, World of Warships nabízí rozmanité herní módy pro všechny kapitány.

Na Epic Games hry zdarma kormidlujte legendární bitevní lodě, svižné křižníky nebo ničivé torpédoborce. Postupem času budete odemykat nové lodě a vylepšovat jejich výzbroj a vybavení. Vítězství na bojišti dosáhnete díky strategickému využití silných děl, rychlých torpéd a ničivých útoků palubních letadel. 

Valorant

  • Herní platformy: PC
  • Vývojář: Riot games
  • Žánr: Střílečky
  • Datum vydání: 2. června 2020
Epic Games hry zdarma: Top hry, které byste neměli propásnout
i Zdroj: Hrej.cz

Pro milovníky akčních stříleček s hrdiny tu máme hru Valorant. Tato hra na vás dýchne hratelností v duchu Counter-Strike, ale přidává originální prvek v podobě agentů s unikátními schopnostmi. Valorant vás vtáhne do svižných taktických bitev, kde využijete nejen svou mušku, ale i speciální dovednosti svého agenta. 

Můžete těšit na pestrou paletu map, kompetitivní žebříčky a neustále se rozšiřující nabídku agentů, díky čemuž bude každá bitva jedinečným zážitkem. Valorant je hra, kterou si Epic Games Store rozhodně zdarma vyzkoušet musíte!

The Sims 4

  • Herní platformy: PS4, Xbox One, PC
  • Vývojář: Maxis/EA
  • Žánr: Simulační hra
  • Datum vydání: 2. září 2014
Epic Games hry zdarma: Top hry, které byste neměli propásnout
i Zdroj: Hrej.cz

Série The Sims již po dlouhá léta patří mezi stálice herního světa a umožňuje hráčům simulovat život virtuálních postaviček. V The Sims 4, kterou si v plné herní verzi zahrajete zdarma mimojiné i na PS4, se pustíte do budování a řízení domácností snů, od architektonického designu až po plnění cílů a vytváření vztahů vašich Simíků. 

Hra nabízí vylepšené nástroje pro tvorbu domů i samotných Simíků. The Sims 4 se chlubí také živějším vizuálním stylem, vylepšenou umělou inteligencí Simíků a širokou podporou fanouškovských modifikací, což vám zaručí nekonečnou zábavu a neustále se rozšiřující možnosti hraní.

The Sims rozhodně patří mezi povinné hry, které si každý hráč musí vyzkoušet alespoň jednou za život, ať v placené nebo zdarma verzi. Zahrát si tuto hru zdarma je jednou za čas možné na Epic games, v jiných případech postačí krátké prohledávání internetu a šťastlivci mohou narazit na způsoby, jak si The Sims 4 tzv. download v češtině a plné verzi a to zcela zdarma.

EVE Online

  • Herní platformy: PC
  • Vývojář: CCP Games
  • Žánr: MMORPG
  • Datum vydání: 6. května 2003
Epic Games hry zdarma: Top hry, které byste neměli propásnout
i Zdroj: Hrej.cz

Milovníky sci-fi a komplexních online her jistě nadchne EVE Online, kterou si můžete zahrát zdarma na počítači. Tato hra vás vtáhne do rozsáhlého a neustále se vyvíjejícího vesmíru, kde ekonomiku a dění kolem vás ovlivňují samotní hráči. Pusťte se do vesmírného průzkumu, vybudujte kariéru jako těžař surovin, neúprosný lovec odměn, politický intrikán nebo válečný hrdina bojující v rámci epických frakčních konfliktů. 

EVE Online nabízí neuvěřitelnou volnost a množství profesí, díky čemuž si zde najde své místo každý dobrodruh. Hru navíc můžete na Epic Games Store vyzkoušet zcela zdarma a díky propracovanému systému úprav si svou vesmírnou loď přizpůsobit k obrazu svému.

Fortnite

  • Herní platformy: PC, iOS, Mobile, Xbox One, Android, PS5, Xbox Series X/S, Switch
  • Vývojář: Epic Games
  • Žánr: Survival (“hry o přežití”), Battle Royale 
  • Datum vydání: 25. července 2017
Epic Games hry zdarma: Top hry, které byste neměli propásnout
i Zdroj: Hrej.cz

Herní fenomén jménem Fortnite vás vtáhne do světa battle royale, kde o vítězství bojuje až 100 hráčů. Patří mezi nejlepší hry dostupné na Epic Games Store. Avšak Fortnite není jen o prosté střelbě. Hra nabízí jedinečný prvek budování, díky kterému můžete stavět opevnění, překonávat překážky a skrývat se před nepřáteli. Kromě klasického battle royale si můžete vyzkoušet kooperativní mód Save the World, kde s přáteli odrážíte útoky zubatých nepřátel, nebo se pustit do kreativního řádění v módu Creative. 

Fortnite navíc neustále žije díky pravidelným aktualizacím, novým sezonám s tematickými úpravami, a překvapivými cross-mediálními spoluprácemi, které do hry přivádí populární postavy a události z filmů, hudby a dalších odvětví zábavy.

Genshin Impact

  • Herní platformy: Mobile, iOS, Android, PC, PS4, PS5
  • Vývojář: HoYoverse
  • Žánr: RPG, Akce, Dobrodružství, Gacha
  • Datum vydání: 28. září 2020

Genshin Impact vás zve na dobrodružství v otevřeném fantasy světě Teyvat. Tato hra kombinuje prvky RPG s mechanismem gacha, díky kterému můžete získávat nové a vizuálně ohromující postavy a zbraně. Ponořte se do chytlavého příběhu, prozkoumávejte rozsáhlé herní prostředí plné tajemství a úkolů, a sestavte si tým těch nejsilnějších a nejoblíbenějších bojovníků. 

Demon's Tilt

  • Herní platformy: PC, PS4, Xbox One, Mac OS, Nintendo Switch
  • Vývojář: Flarb LLC, WIZNWAR
  • Žánr: Pinball
  • Datum vydání: prosinec 2019
Epic Games hry zdarma: Top hry, které byste neměli propásnout
i Zdroj: Hrej.cz

Máte rádi pinball a hack-and-slash akce? Pak je Demon's Tilt hrou právě pro vás! Tato ďábelská směsice žánrů, která typicky patří mezi oblíbené hry na PC zdarma, vás vtáhne do světa krvavého pinballu s několika překvapeními. Ovládáte zde pěkně nabroušenou kouli, kterou odrážíte po hřišti rozprostřeném přes tři obrazovky. Vaším cílem je nejen se vyhnout šíleným překážkám, ale také sekat a kosit hordy démonů, kteří se vám postaví do cesty. 

Stejně jako v klasickém pinballu, i zde najdete power-upy pro posílení vaší ničivé síly a samozřejmě nechybí ani občasný boss, který vám pořádně zatopí. 

Fall Guys

  • Herní platformy: PS5, PS4, Switch, Xbox Series X/S, Xbox One, PC
  • Vývojář: Mediatonic
  • Žánr: Battle Royale, Plošinovka, Akce
  • Datum vydání: 4. srpna 2020
Epic Games hry zdarma: Top hry, které byste neměli propásnout
i Zdroj: Hrej.cz

Hra Fall Guys vás pozve na bláznivou show, kde se utkáte s až 60 dalšími hráči v divokých závodech na překážkové dráze. Tato hra, která bezpochyby patří do seznamu nejlepších her zdarma, se inspirovala legendárními pořady typu Wipeout nebo Takeshi's Castle a vrhá vás do série miniher, kde budete zdolávat náročné a často absurdní překážky. Každé kolo vyřadí část hráčů, dokud nezůstane jediný vítěz oslavující slávu.

Fall Guys nabízí možnost hrát jak sólo, tak i v týmu s přáteli. Skvělá hra zdarma pro Xbox, kde ať už budete bojovat za sebe, nebo spolupracovat s parťáky, se vždy budete bavit u šílených situací a nečekaných zvratů. 

Svět zábavy na dosah ruky

Jak jste si mohli přečíst, Epic Games Store nabízí nepřeberné množství skvělých her zdarma. Ať už toužíte po strhujících námořních bitvách ve World of Warships, napínavých taktických střetnutích ve Valorantu, nebo budování vysněného života v The Sims 4, v obchodě Epic Games Store si zaručeně najdete hru, která vás chytne za srdce.

Milovníky vesmírného dobrodružství nadchne EVE Online, zatímco kreativní duše si zamilují možnosti hry Fortnite. Pro ty, kteří hledají nádech fantasy a sběratelské prvky, je tu Genshin Impact. A pokud máte chuť na záchvaty smíchu a bláznivou zábavu, Fall Guys je pro vás ta pravá volba.

Toto je ovšem jen malý výčet toho, co Epic Games Store nabízí. Neváhejte ho prozkoumat a objevit další fantastické hry, které si můžete zahrát zcela zdarma. Přejeme vám mnoho hodin skvělé zábavy!

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama