EGS rozdává Jurassic World: Evolution
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EGS rozdává Jurassic World: Evolution

EGS rozdává Jurassic World: Evolution

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

2. 1. 2021 08:15
Reklama

Vytrvalá patnáctidenní kanonáda bezplatných titulů Epic Games se přelomem roku nachýlila ke konci. Ruku v ruce s dřívějším únikem se posledním dárkem této sváteční série stala budovatelská strategie Jurassic World: Evolution. Aby nás zástupci Epicu navíc dvojnásobně potěšili, máme na její získání na rozdíl od předešlých titulů čas až do příštího čtvrtka.

Poslední pokus o přenesení vymřelých živočišných druhů na herní monitory se v podání Frontier Developments dočkal relativně vřelého přijetí. Mezi hlavní přednosti titulu patří především propracovanost systému manipulace DNA jednotlivých dinosaurů a nostalgickou notou naplněný soundtrack původních filmů spolu s hlasem Jeffa Goldbluma. Pakliže navíc budovatelským strategiím obyčejně příliš neholdujete, může vás o vyzkoušení hry přesvědčit i působivé grafické zpracování herního světa.

Jak již bylo nastíněno, nabídka bezplatné přidání hry do vaší knihovny Epic Game Store trvá až do 7. ledna. V tentýž den bude přelomem 17. hodiny následně vystřídán další povedenou hrou, a sice taktickou rogue-lite akcí Crying Suns.

EGS rozdává Jurassic World: Evolution
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama