Ed Sheeran na čtvrtek chystá nový singl ve spolupráci se značkou Pokémon
i Zdroj: Warner Music
Pokémon Scarlet & Violet Novinka Ed Sheeran na čtvrtek chystá nový singl ve spolupráci se značkou Pokémon

Ed Sheeran na čtvrtek chystá nový singl ve spolupráci se značkou Pokémon

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

23. 9. 2022 10:08

Populární britský písničkář Ed Sheeran fanouškům připomněl, že je obrovský fanoušek herních i seriálových Pokémonů. V příspěvku na sociálních sítích se rozpovídal o svém vztahu k fiktivním příšerkám a oznámil, že příští čtvrtek vyjde nová skladba Celestial, kterou napsal v oficiální spolupráci se značkou.

Reklama

  • Ed Sheeran na čtvrtek chystá novou skladbu ve spolupráci s Pokémon
  • Opět připomněl, že je obří fanoušek a dodnes hraje na Game Boy Color

Dle svých slov začal karty Pokémon sbírat v sedmi letech na základní škole a v návaznosti na to se zamiloval i do animovaného seriálu, který si nahrával na kazety VHS. S bratrem pak sdílel konzoli Game Boy s kopií Pokémon Blue. Se svým vlastním Game Boy Color k osmým narozeninám následně strávil spoustu času, vlastní ho dodnes a dodnes na něm hraje Pokémon Silver během dlouhých cest letadlem.

Pro hudebníka je značka nesmírně důležitá a v dětství mu sloužila jako únik z reality. Při cestě po Japonsku se prý setkal s manažery Pokémon Company a z legrace podotkl, že by pro Pokémon rád napsal písničku. Ze vtipu se nakonec vyklubal skutečný projekt s názvem Celestial, a poprvé bychom ho měli slyšet ve čtvrtek.

Nejde o první podobnou spolupráci Pokémon a populárních hudebníků. Značka vydala ke svému 25. výročí speciální album, na kterém se podílela například Katy Perry se svou coming-of-age skladbou Electric.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama