Katy Perry v nové skladbě vzpomíná na své začátky s Pikachu a Pichu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Katy Perry v nové skladbě vzpomíná na své začátky s Pikachu a Pichu

Katy Perry v nové skladbě vzpomíná na své začátky s Pikachu a Pichu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

14. 5. 2021 10:41 2

Do oslav 25. výročí značky Pokémon se zapojila i populární popová zpěvačka Katy Perry. Ta ve spolupráci se značkou vydala skladbu Electric s hudebním videem, ve kterém jí doprovází oblíbený elektrický hlodavec Pikachu a jeho nižší vývojová fáze Pichu. Katy Perry skrze skladbu vzpomíná na začátky své bohaté kariéry.

Reklama

  • Katy Perry vydává skladbu Electric
  • V hudebním videu se objevují Pikachu a Pichu
  • Skladba patří do výročního alba značky Pokémon a vypráví o evoluci jednotlivce

V hudebním videu zpěvačka prochází společně s Pikachu pralesem a následně stoupá na maják. K tomu vzpomíná na svá mladá léta, kdy se v showbusinessu teprve snažila prosadit. Mladou Katy po jejích prvních koncertech provází Pichu, video tak symbolizuje vývoj, kterým umělkyně prošla, stejně jako se vyvíjejí někteří Pokémoni.

„Když jsem během tour po Japonsku navštívila Pokémon Café, chytla mě nostalgie. Vzpomínala jsem na svá první léta na střední škole. Takže když mi nabídli, abych se stala součástí oslav 25 let společně s Post Malone a J Balvinem, byla jsem nadšená. Motivy skladby - vytrvalost a vznícení vašeho vnitřního ohně - mě provázejí celý život a stejně tak souvisí s příběhy a hrdiny světa Pokémon. Pikachu je vyvinutá forma Pichu, takže ve videu můžete vidět mojí mladší verzi s Pichu a mě v současnosti s Pikachu. Oba se vyvíjíme, ale zároveň si zachováváme smysl pro hravost,“ okomentovala novinku zpěvačka.

Skladba se stane součástí speciálního výročního alba Pokémon 25: The Album. Společně s Katy Perry se na něm objeví právě zmínění interpreti Post Malone a J Balvin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama