Dying Light 2 je gold, práce na hře však pokračují. Autoři poděkovali fanouškům za jejich podporu
i Zdroj: Hrej.cz
Dying Light 2 Novinka Dying Light 2 je gold, práce na hře však pokračují. Autoři poděkovali fanouškům za jejich podporu

Dying Light 2 je gold, práce na hře však pokračují. Autoři poděkovali fanouškům za jejich podporu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

1. 12. 2021 09:31

Mezi nejočekávanější hry příštího roku patří pokračování parkourové zombie akce Dying Light, které by se mělo objevit už 4. února. Nyní se zdá, že Techland s tímto termínem opravdu počítá, hra totiž zamířila do lisoven.

Reklama

  • Techland dokončil základní verzi Dying Light 2
  • Vývojáři pokračují v práci, chtějí se ujistit, že hráčům naservírují nejlepší možný zážitek
  • Hra vyjde 4. února

“Dying Light 2 je gold!” hlásí příspěvek na oficiálním Twitteru. “Bez vaší podpory za celé ty roky by to nebylo možné. Ve zbylém čase se budeme chtít ujistit, že vám doručíme nejlepší možný zážitek. Děkujeme, že jste při nás stáli!” vzkázali autoři svým fanouškům.

Hlavní designér Tymon Smektala se před dvěma týdny nechal slyšet, že šance na další odklad je prakticky nulová, všichni ale víme, jak to u projektů tohoto měřítka chodí. Smektala vysvětlil, že k poslednímu odkladu nedošlo pouze kvůli komplikacím způsobeným koronavirovou pandemií. Připomněl, že jde o nelineární zážitek, je to jako kdyby se připravovalo hned několik her najednou, které jsou navíc vzájemně propletené. A to se zkrátka musí projevit v závěrečné fázi vývoje, kdy se tvůrci musí postarat, aby vše zapadlo na správné místo.

Koncem minulého týdne se také objevily první informace ohledně velikosti hry. Verze pro PlayStation 5 bude mít v základu něco málo přes 21 GB, je však ale potřeba počítat s tím, že po instalaci day one patche zaplní v úložišti konzole mnohem více prostoru.

Dying Light 2 Stay Human vyjde na PC a na konzolích Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 a také na Switchi.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama