Dying Light 2 předvádí parkour, souboje a poletování s paraglidem v desetiminutové gameplay ukázce
i Zdroj: Techland
Dying Light 2 Novinka Dying Light 2 předvádí parkour, souboje a poletování s paraglidem v desetiminutové gameplay ukázce

Dying Light 2 předvádí parkour, souboje a poletování s paraglidem v desetiminutové gameplay ukázce

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

17. 11. 2021 08:00

K odkladu Dying Light 2 došlo letos v září, parkourová zombie akce byla naštěstí posunuta v rozumných mezích, moderní středověk by měl začít už zkraje února. Autoři nyní nabízejí malou ochutnávku v podobě vydatné gameplay ukázky.

Reklama

  • Objevila se nová gameplay ukázka z Dying Light 2
  • Zachycuje úvodní část hry s komentářem redaktorů magazínu Game Informer
  • V záběrech se představí postava Lawan

Se záběry se vytasil magazín Game Informer, který běžně ukazuje dosud nevydané tituly. Desetiminutová ukázka byla pořízena na highendovém PC, redaktoři však zmínili, že se hra slušně hýbe i na konzolích minulé generace.

Záznam pochází z úvodní části, což také prozrazuje poměrně jednoduchý soubojový systém. Aiden z parkourových dovedností nic nezapomněl, do repertoáru krkolomných pohybů možná i přidal něco nového. V ukázce se potká s Lawan, která se ho snaží naučit efektivně používat paraglide, s nímž je možné klouzat po větru i na velmi dlouhé vzdálenosti.

Lawan by vám mohla být povědomá, ještě aby ne. Postavu totiž ztvárnila herečka Rosario Dawson, která se může pochlubit bohatou kariérou, naposleledy se objevila třeba v seriálu Mandalorian. Lawan je údajně velmi důležitou postavou, hráči by měli výrazně ovlivnit její osud.

Dying Light 2 je bezesporu jednou z nejočekávanějších her příštího roku. Nezbývá než doufat, že už k dalšímu odkladu nedojde a hra skutečně stihne vyjít 4. února. Dvojka míří na konzole PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch a na PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama