Dvanáctý World Update pro Microsoft Flight Simulator ukazuje nádherný a divoký Nový Zéland
i Zdroj: Xbox
Microsoft Flight Simulator Novinka Dvanáctý World Update pro Microsoft Flight Simulator ukazuje nádherný a divoký Nový Zéland

Dvanáctý World Update pro Microsoft Flight Simulator ukazuje nádherný a divoký Nový Zéland

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

24. 2. 2023 11:21

Studio Asobo včera vydalo novou klíčovou aktualizaci pro Microsoft Flight Simulator s rozšířením světa. V pořadí už dvanáctý World Update se tentokrát zaměřil na oblíbený Nový Zéland a jeho přírodní i kulturní krásy.

Reklama

  • Včera vyšla nová mapová aktualizace Microsoft Flight Simulatoru s Novým Zélandem

Zéland obecně patří k místům, kde je co vidět a prozkoumávat i z kokpitu letadla. Fanoušky urbanismu potěší sedm měst vytvořených detailnějším způsobem pomocí fotogrammetrie, konkrétně se jedná o Auckland, Christchurch, Hamilton, Nelson, Queenstown, Taurangu a hlavní město Wellington. Ty doplňuje devět nových ručně vytvořených detailních letišť včetně Whangarei, Rotorua nebo Lake Tekapo.

Z hlediska výzev nabízí aktualizace tři bush tripy, tři průzkumné lety a čtyři přistávací výzvy. Asi nejatraktivnější je pak balík celkem 62 zajímavostí a architektonických nebo přírodních památek, které vytvořilo studio Orbx. Trailer výše nabízí malou ochutnávku třeba s majákem na mysu Reinga, posvátným územím Waitangi, filmovými kulisami Hobitína, ikonickou věží Sky Tower v Aucklandu nebo lyžařským střediskem Coronet Peak. Aktualizace tak dokazuje, že je Nový Zéland nesmírně pestrým kusem světa, kde najdete všechny druhy zajímavostí.

World Update vyžaduje aktualizaci 1.30.12.0. Microsoft Flight Simulator si můžete zahrát na PC a konzolích Xbox, kde je dostupný v Game Passu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama