Aktualizace Flight Simulatoru na PC přináší podporu DLSS, vylepšení DirectX 12 a další novinky
i Zdroj: Microsoft / Asobo
Microsoft Flight Simulator Novinka Aktualizace Flight Simulatoru na PC přináší podporu DLSS, vylepšení DirectX 12 a další novinky

Aktualizace Flight Simulatoru na PC přináší podporu DLSS, vylepšení DirectX 12 a další novinky

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

22. 9. 2022 09:18

Počítačoví hráči Microsoft Flight Simulatoru si můžou užívat nové aktualizace, kterou pro ně připravilo studio Asobo. Seznam změn je tradičně obrovský, mezi hlavní úpravy ale patří vylepšení stability DirectX 12 nebo podpora technologie Nvidia DLSS.

Reklama


Hraní na DirectX 12 má být obecně stabilnější a plynulejší, což souvisí s přepracovaným alokováním paměti. Ten už nyní funguje na grafických čipech jiných výrobců než Nvidia. Majitelé těchto karet si musí počkat na nové drivery. Ti si ale zase užijí vymožeností funkce Nvidia DLSS.

Hra také umožňuje přidávat další herní okna nalevo a napravo, například pro využití více monitorů. Přímo do hry pak autoři implementovali vylepšený systém vrstev mraků, který by měl přesněji odrážet to, jak se ve skutečnosti mění hutnost oblačnosti v nízkých výškách nad zemí. Také VFR mapa by měla být přehlednější a lepší s řadou quality-of-life vylepšení.

Spíše kosmetickým detailem je to, že pohybující se lodě bude ve světě zanechávat úplav.

Dílčích změn a vylepšení počasí, ovládání nebo konkrétních letounů ale aktualizace přináší desítky. Pokud jste fajnšmekři, můžete si seznam projít v oficiálním blogovém příspěvku.

Konec roku bude pro virtuální letce nabitý. Ještě během září dorazí jedenáctý World Update zaměřený na Kanadu, a zatím neoznámený sedmý legendární letoun. V listopadu pak přiletí oslavy 40. výročí značky.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama