Druhá epizoda Deep Dive podrobně představuje příběh a režim World v F1 23
i Zdroj: Electronic Arts / Codemasters
F1 23 Novinka Druhá epizoda Deep Dive podrobně představuje příběh a režim World v F1 23

Druhá epizoda Deep Dive podrobně představuje příběh a režim World v F1 23

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

23. 5. 2023 11:04

Společnosti Codemasters a Electronic Arts zveřejnily druhou část série Deep Dive podrobně představující nové prvky chystaného pokračování závodní série F1. Další video se zaměřuje na příběhový režim Braking Point a na multiplayerové systémy.

Reklama

  • Další Deep Dive video se zaměřuje na příběh a multiplayer v F1 23

Reportérka Natalie Pinkham připomíná, že se příběh bude odehrávat během loňské a letošní sezóny Formule 1 i nižší kategorie Formule 2. V hlavních rolích se opět objeví piloti Aiden Jackson a Devon Butler, tentokrát v barvách fiktivní stáje Konnersport Butler Global. Tentokrát už ale nehrají roli mladičkých talentů bojujících o posty v královně motorsportu. Bývalí tvrdí rivalové jsou etablovanými parťáky, kterým dýchá na záda mladičká Callie Mayer. Talentovaná závodnice válí v F2 v barvách Tridentu (za který ve skutečnosti závodí český Roman Staněk) a jistě má ambice stát se první závodnicí v nejvyšší třídě formulové soutěže.

Na příběhu Callie se podílela britská závodnice Jamie Chadwick, což by mělo zajistit realistické pojetí. Kromě toho má zaujmout kvalitní technické zpracování s efektními cutscénami nebo propracovaný systém hodnocení výkonu zohledňující jak si hráč počíná na trati.

Kromě příběhu video představuje také nový režim F1 World, fungující jako centrální hub pro všechen online a multiplayerový obsah. Součástí budou časově limitované eventy, ve kterých lze získávat zkušenostní body a dále vylepšovat svůj monopost. Závodit ale můžete i v offline výzvách a vrací se také závodění v klasických, sportovních vozech. Se zvyšující se úrovní můžete získávat nové součástky (převodovku, brzdy) nebo členy týmu (šéfa, stratéga, sponzora). Vyšší úroveň těchto voleb pak zpřístupňuje herní bonusy, které využijete při postupu divizemi a odemykání dalších částí season passu, zde známého jako Podium Pass.

Chybět nebude ani nové fotoalbum, které budou hráči plnit samolepkami se zajímavostmi z historie i současnosti Formule 1.

F1 23 vychází na PC, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 a PlayStation 5 16. června.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama