Dragon Age 4 bude singleplayerový zážitek, tvrdí BioWare. Více informací prozradí během příštího roku
i Zdroj: Hrej.cz
Dragon Age 4 Novinka Dragon Age 4 bude singleplayerový zážitek, tvrdí BioWare. Více informací prozradí během příštího roku

Dragon Age 4 bude singleplayerový zážitek, tvrdí BioWare. Více informací prozradí během příštího roku

Radek Raudenský

Radek Raudenský

6. 12. 2021 11:27 2

4. prosinec patří fanouškům Dragon Age – toho si je BioWare vědomo, tudíž pro tento den přichystalo i příspěvek na blogu, v němž oznámilo příchod nového merchandise, ukázalo několik výtvorů na oficiálních sociálních sítích, podpořilo akci na Twitchi, která byla věnována sbírce na charitu, a zveřejnilo dva nové příběhy ze světa Dragon Age. Vývojáři ale samozřejmě stále mají spoustu práce s tvorbou nového dílu. A o něm taktéž padla malá zmínka.

Reklama

  • Dragon Age 4 zřejmě nabídne pouze singleplayerovou kampaň
  • Po obavách a spekulacích nyní studio tvrdí, že pracuje na SP zážitku

„Když už mluvíme o stavění nových světů a tvoření příběhů, chceme, abyste věděli, že stále tvrdě pracujeme na vývoji dalšího singleplayerového zážitku ze světa Dragon Age. Moc se těšíme na příští rok, kdy vám budeme moct prozradit více…,“ píší vývojáři na stránkách. Právě zmínka o singleplayerovém zážitku je pro skalní příznivce extrémně důležitým slovním spojením.

Dragon Age je podle dalšího zdroje v plánu až na rok 2023
i Zdroj: BioWare

Dragon Age je podle dalšího zdroje v plánu až na rok 2023

Opakovaně přepracovávané Dragon Age 4, ze kterého jsme ani po několika letech nespatřili soudržnou část gameplaye, nemá…

23. 7. 2021 13:00

Na začátku letošního roku se totiž objevily spekulace o tom, že autoři upustili od původně plánovaného live-service modelu. V roce 2019 se EA rozhodlo tento koncept výrazně propagovat, po naprosté tragédii okolo Anthemu a naopak úspěchu Star Wars Jedi: Fallen Order se ale nakonec čtvrtý díl Dragon Age údajně zbavil veškerých vlastností připomínajících multiplayer.

Je otázkou, jak tyto pohyby a rozhodnutí kontrující ta předchozí zahýbou nejen s vývojem, ale také s týmem. Například před měsícem odešel Matt Goldman, dlouholetý veterán a kreativní ředitel značky Dragon Age. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama