Netflix prý pracuje na seriálu ze světa Dragon Age
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Netflix prý pracuje na seriálu ze světa Dragon Age

Netflix prý pracuje na seriálu ze světa Dragon Age

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 7. 2021 18:31

Do stále početnější rodiny herních sérií, které dostanou nebo dostaly seriálové zpracování, se prý zařadilo i fantasy RPG společnosti BioWare Dragon Age. O produkci se má postarat Netflix a práce už začaly, jde ale zatím jen o spekulace, žádná ze společností ještě plány oficiálně nepotvrdila.

Reklama

  • Netflix prý produkuje seriál ze světa Dragon Age
  • Zatím nemáme žádné podrobnější informace

Se zprávou přišel magazín Giant Freakin Robot s odvoláním na “věrohodný a prověřený zdroj”. Žádné podrobnější informace o showrunnerech, režisérech, obsazení nebo i samotném námětu ale zatím nemáme. Dragon Age je velmi bohatým fantasy univerzem s dlouhou historií, díky větvenému příběhu a možnosti tvořit vlastní hrdiny se navíc autorům otevírá řada možností, jak si příběh přizpůsobit vlastním potřebám. Také zůstává otázkou, zda půjde o hraný seriál nebo si štáb poradí jinak.

Netfli není na poli herních seriálů žádný nováček. Fanoušky zaujal hlavně seriálovým zpracováním Zaklínače, který se brzy dočká druhé sezóny, nebo animovanou Castlevanií a interaktivním Minecraftem. V současnosti produkuje hrané seriály na motivy Resident Evil a Assassin’s Creed a animované zpracování Tomb Raidera, Cyberpunk 2077, Splinter Cell nebo například Devil May Cry. Ve světě filmů se zase můžeme těšit například na hraný Division.

Jak by se vám seriálový Dragon Age líbil? A jaký příběh z univerza by si měl vzít na paškál? 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama