Dosud nejobsáhlejší rozšíření pro Warframe se hráčům otevře koncem roku
i Zdroj: Hrej.cz
Warframe Novinka Dosud nejobsáhlejší rozšíření pro Warframe se hráčům otevře koncem roku

Dosud nejobsáhlejší rozšíření pro Warframe se hráčům otevře koncem roku

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

13. 11. 2021 11:15

Příběhová expanze The New World, posouvající narativní složku free-to-play akce Warframe, se k nám dostaví ještě v letošní sezóně. Vývojáři z Digital Extremes uvedou chystané rozšíření simultánně na všech platformách, přičemž lákají i na bohatost obsahu.

Reklama

  • Vývojáři free-to-play akce Warframe lákají na prosincovou expanzi
  • The New World se dostaví na všech platformách v téže chvíli

Po svém letošním odhalení na fanouškovské akci TennoCon se připravované zúčtování s invazí Sentients naplno rozhoří během prosince. Rozšíření nabídne novou skupinu zbraní i postav, přičemž chybět nebude ani přidaná kategorie Warframu. Vydání bude taktéž předcházet event navracející na scénu Prime Warframes – výrazně vylepšenou verzi titulárních obleků, kterou půjde získat od 16. listopadu. Způsob, jakým tak půjde učinit, bude vycházet ze shromažďování nového platidla Aya, či přímočaré koupě skrze prémiovou měnu Regal Aya.

Příběh jako takový bude netradičně nahlížen z pohledu vícero charakterů, jakož např. Kahla-175 či inženýra Vesa. S ohledem na jeho provázání s narativními událostmi dřívějších dodatků je rovněž potvrzeno, že dojde na uzavření některých příběhových linek. Podle vývojářů z Digital Extremes jde o vůbec nejambicióznější projekt, do kterého se pustili. Ve svém červencovém přenosu z TennoCon nabídli z The New World okolo 30 minut záběrů.

Nová ukázka bude uveřejněna 30. listopadu. Možnost cross-platformního hraní, o které se tvůrci zmiňovali dříve, dorazí naopak až průběhem příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama