Doom Eternal upouští od ambiciózního režimu Invasion ve prospěch tradiční hordy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Doom Eternal upouští od ambiciózního režimu Invasion ve prospěch tradiční hordy

Doom Eternal upouští od ambiciózního režimu Invasion ve prospěch tradiční hordy

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

3. 7. 2021 10:35

Slíbené rozšíření Doomu Eternal o PvP mód Invasion se kvůli nečekaným obtížím nakonec nekoná. Vývojáři z Id Software vzhledem k pokračujícím koronavirových opatřeních došli k rozhodnutí, že jako náhradu nabídnou singleplayerovou variaci režimu Horda.

Reklama

  • Doom Eternal obdrží namísto slíbeného PvP režimu Invasion singleplayerovou verzi režimu Horda
  • Důvodem ke změně plánů se stává komplikovaný vývoj při koronavirových opatřeních

O režimu Invasion, který měl podle prvního popisu z QuakeConu 2018 umožnit navštěvování her ostatních hráčů, jsme měli jisté pochybnosti už delší dobu. Koneckonců, hra jako taková se nám do rukou dostala už na jaře předešlého roku, přičemž letos ji doplnila i dvojice masitých příběhových DLC – The Ancient Gods Part 1 & 2. Po takové době byla tudíž určitá zdrženlivost přinejmenším na místě.

Záplata, která Invasion nahradí, bude už řečená varianta režimu Horda. Mimo něj plánuje Id Software ovšem přijít také se zásadním osvěžením multiplayerového Battlemodu, dávající hráčům další důvod stanout v 2v1 asymetrickém zápase mezi Slayerem a démony.

Battlemode slibuje v rámci chystaného updatu představit novou mapu, výraznější balanční změny a v neposlední řadě i hodnocené zápasy. Více o přesném znění obsahu bychom se nicméně měli dozvědět už příští měsíc, kdy se vývojáři zúčastní chystaného QuakeConu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama