Doom Eternal přinese v updatu 6.66 hordu, přepracovaný Battlemode i nové Master úrovně
i Zdroj: Hrej.cz
Doom Eternal Novinka Doom Eternal přinese v updatu 6.66 hordu, přepracovaný Battlemode i nové Master úrovně

Doom Eternal přinese v updatu 6.66 hordu, přepracovaný Battlemode i nové Master úrovně

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

21. 8. 2021 11:00

Doom Slayer se v dohledné době znovu pustí do nekončících zástupů démonů. Po definitivním zrušení režimu Invasion jsme se na letošním QuakeConu dozvěděli, že jeho náhrada v podobě Horde módu dorazí do Doom Eternal už s příštím updatem. Spolu s ním dojde i na další extenzivní úpravu matchmakingu pro Battlemode a rozšíření Master Levels o další dvě úrovně.

Reklama

  • Doom Eternal se na podzim rozšíří o slíbenou singleplayerovou hordu
  • Vedle ní dostanou hráči přístup k dalším mapám pro režim Battlemode a Master Levels

Aktualizace s číslovkou 6.66, k níž si vývojáři dopomohli přeskočením updatů 6.61-6.65, přinese pro 2v1 multiplayerový režim Battlemode novinku ve spojování hráčů o uvážení vyhrané série zápasů. Vedle detailnější porovnání hráčů v rámci matchmakingu dojde také na přidání nové arénové úrovně Stronghold, přičemž obdobnou procedurou projdou i Master Levels, přidávající dvojici map: World Spear a Mars Core. Navrch celého balíčku pak přichází už avizovaná horda, jež před hráče bez pomoci parťáků postaví sílící vlny nepřátel a nekončící honbu za dosažením nejvyššího skóre.

Update 6.66 dorazí bez bližšího upřesnění průběhem letošního podzimu. O dalších detailech načasování budeme vývojářským týmem informováni s blížícím se termínem vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama