Do World of Tanks se chystá letošní halloweenský event a kajakář Josef Dostál bude živě hrát World of Warships
i Zdroj: Hrej.cz
World of Tanks Novinka Do World of Tanks se chystá letošní halloweenský event a kajakář Josef Dostál bude živě hrát World of Warships

Do World of Tanks se chystá letošní halloweenský event a kajakář Josef Dostál bude živě hrát World of Warships

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 10. 2021 11:36

Už od zítřka se tankistům v populární online akci World of Tanks otevře nový halloweenský event. V něm se podívají do města Mirny, dříve prosperující průmyslové kolonie, která vlivem záhadné události zpustla. Pětičlenné party odvážných pilotů tak dostávají za úkol zjistit, co se v Mirně vlastně stalo.

Reklama

  • World of Tanks představují halloweenský event ve městě Mirny
  • Svůj event bude mít i kapesní Blitz
  • Dnes večer bude také kajakář Josef Dostál streamovat World of Warships

Novinkou jsou tedy speciální mise, ve kterých se čety chopí unikátních vozidel a ve třech (nejnižší obtížnost) nebo čtyřech (ostatní obtížnosti) fázích bitvy se postaví záhadnému protivníkovi. „Obrovský a impozantní nepřítel, Nesmrtelný, čeká na ty, kteří se postaví výzvě vyšších obtíží a dostanou se do čtvrté fáze. Poražení tohoto monstra zabere všem hráčům sílu a dovednosti, ale odměny budou rozhodně stát za to,“ vysvětluje výzvu oficiální tisková zpráva.

Odměnou za vymetení nepřítele a zkompletování celkem osmi sběratelských předmětů je prémiový americký těžký tank King Tiger (Captured) a další kosmetické doplňky.

Event potrvá od zítřka až do 11. listopadu.

Halloweenského přírůstku se ale dočká i kapesní titul World of Tanks Blitz. V něm musí hráči bojovat ve vozidlech čtvrté až desáté úrovně a sbírat speciální měnu Magfilms. Za ty pak můžou získat odměny v podobě tanků (včetně unikátního Titan Mk V.), kamufláží, balíčků se zbrojí a podobně.

Kajakář Josef Dostál a World of Warships
i Zdroj: Hrej.cz
Kajakář Josef Dostál a World of Warships

Poslední zajímavostí ze světa Wargamingu je dnešní stream českého olympionika, kajakáře Josefa Dostála. Ten se stal ambasadorem World of Warships a dnes od 18:00 jej můžete sledovat na oficiálním Twitch kanálu hry, kde předvede své dovednosti za kormidlem válečných plavidel. „Jsem opravdu nadšený, že to zkusím. V dnešní době je to velmi moderní, tak proč to nezkusit,“ nechal se slyšet olympionik.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama