The First Descendant přichází s novými herními záběry
i Zdroj: NEXON / NEXON Games Co., Ltd.
The First Descendant Novinka The First Descendant přichází s novými herními záběry

The First Descendant přichází s novými herními záběry

David Bernard

David Bernard

9. 6. 2024 13:30

Nadcházející jihokorejský looter-shooter titul The First Descendant se předvádí na nových herních záběrech. Čekají nás souboje s náročnými bossy, multiplayerová kooperace a neustálá honba za lepším vybavením.

Reklama

  • The First Descendant se předvádí na nových herních záběrech
  • Čekají nás souboje s náročnými bossy
  • Hra běží na Unreal Engine 5
  • Do boje proti zástupům nepřátel se pustíme již 2. července 2024, a to navíc zcela zdarma

Již 2. července 2024 se dočkáme free-to-play kooperativní akce The First Descendant, za kterou stojí jihokorejská společnost NEXON. Datum vydání bylo oznámeno během galavečera Summer Game Fest 2024, kde jsme se mohli pokochat pohledem na velmi dobře zpracovanou CGI upoutávku. Tvůrci nadcházejícího looter-shooter titulu nyní přicházejí s dalším trailerem a ukazují nám záběry ze samotného hraní.

V The First Descendant se zhostíme role jedné z několika rozličných postav, se kterou se následně vydáme do boje proti zástupům nepřátel. Postapokalyptický svět skýtá nejedno nebezpečí a nevyhneme se ani soubojům s náročnými bossy. Střelbu si užijeme z pohledu třetí osoby a těšit se můžete i na kooperativní multiplayer až pro čtyři hráče. Nedílnou součástí celkového zážitku bude i neustálá honba za lepším vybavením a zlepšováním vaší postavy. Díky Unreal Engine 5 se dočkáme i povedeného vizuálu a líbivých grafických efektů. The First Descendant vychází 2. července 2024, a to na PC a herní konzole současné i minulé generace. Titul využívá obchodní model free-to-play, tudíž si jej budete moci zahrát zcela zdarma.

The First Descendant má datum vydání. Podívejte se na akční upoutávku
i Zdroj: NEXON

The First Descendant má datum vydání. Podívejte se na akční upoutávku

Looter-shooter The First Descendant obdržel datum vydání. Hra dorazí 2. července 2024 a bude využívat bezplatný obchodní…

8. 6. 2024 00:35
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama