Dnešní den Star Wars můžete oslavit atraktivními slevami na různých platformách
i Zdroj: Saber Interactive
Novinka Dnešní den Star Wars můžete oslavit atraktivními slevami na různých platformách

Dnešní den Star Wars můžete oslavit atraktivními slevami na různých platformách

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

4. 5. 2023 17:41

Dnes je 4. května, v angličtině May 4th, zároveň tedy neoficiální svátek značky Star Wars. Při té příležitosti byla na řadě platforem zlevněna široká nabídka licencovaných titulů. Ať už jde o starší nebo novější tituly, můžete je často pořídit jen za desítky korun a doplnit tak neúplnou sbírku.

Reklama

  • K příležitosti May the 4th můžete pořídit zlevněné tituly Star Wars na všech platformách

Speciální akci připravil Steam, kde jsou zlevněné prakticky všechny hry značky, s výjimkou těch aktuálně nejzajímavějších, tedy série Star Wars Jedi. Pokud se cítíte obzvlášť hladově, můžete se vrhnout po Star Wars Complete Collection. V té za zhruba 1600 korun najdete přes 25 starších titulů včetně sérií Battlefront, Knights of the Old Republic, Force Unleashed, jedi Knight, Lego nebo X-Wing. Tituly samozřejmě můžete nakupovat individuálně za pár eur.

Velmi zajímavé slevy probíhají i v eShopu Nintendo Switch. Například aktuální LEGO Star Wars: The Skywalker Saga prošlo 60% slevou a stojí 640 korun. Ve slevě si na konzoli od Nintenda můžete pořídit taky Knights of the Old Republic, Republic Commando, Jedi Knight nebo Force Unleashed. Případně jsou k dispozici i zvýhodněné kolekce.

Slevová akce probíhá také v obchodech Microsoftu (a potažmo Xboxu), kde taktéž najdete starší tituly, případně pak aktuálnější Battlefront II od EA. To samé platí i pro obchod PlayStation Store, kde je o 85 % zlevněna třeba multiplayerová akce Squadrons.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama