Dle insidera autoři Battlefieldu 2042 zvažují dokonce i přechod na free-to-play
i Zdroj: Electronic Arts
Battlefield 2042 Novinka Dle insidera autoři Battlefieldu 2042 zvažují dokonce i přechod na free-to-play

Dle insidera autoři Battlefieldu 2042 zvažují dokonce i přechod na free-to-play

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 1. 2022 12:45 3

Se stavem Battlefieldem 2042 nejsou spokojeni hráči, jeho finanční výkony ale údajně značně znervózňují i vydavatelství Electronic Arts. Dle informací respektovaného insidera série Toma Hendersona v současnosti americký gigant uvažuje o dalších krocích, jak situaci zlepšit, a to včetně značně drastických.

Reklama

  • Tom Henderson tvrdí, že EA uvažuje i o možnosti přechodu na free-to-play u Battlefield 2042
  • Vydavatel je prý se stavem hry hrubě nespokojen

Tom Henderson na Twitteru oznámil, že EA údajně uvažuje i o možnosti přechodu na určitou formu finančního modelu free-to-play. Henderson dále slíbil, že během dneška přinese další, podrobnější informace.

Společnost má vedle toho i další varianty jak s neúspěšným titulem nakládat. Battlefield 2042 stále může umístit do nabídky EA Play, kde jej bez časového limitu vyzkouší řada předplatitelů (včetně těch, kteří si předplácí Xbox Game Pass). 

A měla by si pospíšit, dle žebříčku 50 nejhranějších her na platformách Xbox se Battlefield 2042 krčí na samém konci (na úrovni her jako je Call of Duty: Black Ops III nebo Marvel’s Avengers). Dle Steamcharts jde až o 115. nejhranější hru (lépe jsou na tom předchozí dva díly, starší ročník Football Managera nebo třeba obskurní simulátor nazvaný Russian Fishing 4). Na platformách PlayStation žádné podobné statistiky dostupné nejsou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama