Battlefield 2042 dostane novou tabulku skóre, hráči kritizují absenci ukazatele smrtí
i Zdroj: Hrej.cz
Battlefield 2042 Novinka Battlefield 2042 dostane novou tabulku skóre, hráči kritizují absenci ukazatele smrtí

Battlefield 2042 dostane novou tabulku skóre, hráči kritizují absenci ukazatele smrtí

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 1. 2022 11:45

Jak jsme vás v minulém týdnu několikrát informovali, situace okolo BF2042 není pro autory příliš pozitivní. O to smutnější je sledovat komunikaci vývojářů, která prakticky neexistuje – občas se to ale změní. Včera totiž studio skrze účet Battlefield Direct Communication představilo, jaké změny se do hry chystají.

Reklama

  • Battlefield 2042 dostane přepracovanou tabulku skóre
  • Hráči jí kritizují za absenci smrtí

Dnes se do hry podívá aktualizace 3.2, jenž má za úkol opravit spíše menší chyby a mírně vylepšit stabilitu serverů. O něco větší dodatek přijde na konci února. Vývojáři v něm konečně předělají tabulku skóre, kterou si můžeme prohlédnout i v obrázku na Twitteru. DICE nicméně upozorňuje, že nejde o konečnou podobu a v budoucnu se dočká dalších změn.

Vývoj se pak zaměří na výběr matchmakingu, kdy by si hráč mohl vybrat mapu dle svého uvážení, a také voice chat napříč všemi režimy. Zítřejší aktualizace taktéž upraví získané zkušenosti v Portalu a samozřejmě se DICE stále soustředí na vyvážení technického stavu hry.

Ani přepracovaná tabulka se ale neobešla bez kritiky. Když pečlivě prozkoumáme zobrazené statistiky, chybí nám jeden zásadní ukazatel – smrti. Hráči už dříve kritizovali fakt, že se DICE snaží být až přehnaně „milé“ a hráče se snaží podporovat a neukazovat negativní statistiky, jako jsou třeba právě úmrtí. Jeho absenci tak kritizují a prosí o dodatečné přehodnocení.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama