Division 2 dostane příští týden nový obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Division 2 dostane příští týden nový obsah

Division 2 dostane příští týden nový obsah

Martin Nahodil

Martin Nahodil

28. 3. 2019 08:44
Reklama

Ještě před vydáním nového dílu The Division vývojáři oznamovali, jaký obsah do hry přijde v následujících měsících. První várka nás čeká už příští týden, konkrétně 5. dubna. Jejími hlavními prvky jsou stronghold Tidal Basin a Tier 5 - těžší obtížnost a vyšší level vybavení.

The Division 2 sice už v současné době nabízí nějaký endgame obsah, ale aby u hry fanoušci vydrželi delší dobu, je třeba stále přidávat. Pokud už jste odehráli nějaké strongholdy, budete mít důvod se do nich vrátit. Za jejich splnění na vyšší obtížnost získáte nový, a hlavně lepší, loot. Gear score pak může dosahovat 500 a mimo to přibydou i další opakovatelné mise.

Výše zmíněný Tidal Basin stronghold měl původně vyjít už současně se hrou, ale prý na něj bylo potřeba trochu víc času. Spolu s ním si tedy můžete zahrát 4 strongholdy, přičemž v dalších updatech jistě nebude chybět další.

V rámci Tier 5 pak bude možné opakovat Invaze, které nyní, podobně jako strongholdy, budete moci projít na těžší obtížnost. Tímto způsobem se můžete dostat ke třem novým setům vybavení. Konkrétně to jsou True Patriot, Ongoing Directive a Hard Wired.

Mimo to spolu s novým obsahem přijde i celá řada balančních změn. Veškerý zmíněný získají všichni hráči zdarma, za což má Ubisoft rozhodně plusový bod. V průběhu roku se pak můžete těšit na další větší updaty. Ten následující se plánuje na léto.

Division 2 dostane příští týden nový obsah
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama