Destiny 2: The Final Shape se blíží. Podívejte se na startovní upoutávku
i Zdroj: Bungie
Destiny 2 Novinka Destiny 2: The Final Shape se blíží. Podívejte se na startovní upoutávku

Destiny 2: The Final Shape se blíží. Podívejte se na startovní upoutávku

David Bernard

David Bernard

29. 5. 2024 13:10

Již 4. června dorazí nové rozšíření pro populární online akci Destiny 2. The Final Shape nabídne rozuzlení dosavadního příběhu, novou herní podtřídu a tajemnou lokaci. Tvůrci ze studia Bungie nyní přicházejí se startovní upoutávkou, která se nebojí laškovat s hororovým žánrem.

Reklama

  • Podívejte se na startovní upoutávku Destiny 2: The Final Shape
  • Rozšíření pro populární online akci dorazí již 4. června 2024
  • Těšit se můžete na rozuzlení dosavadního příběhu, novou lokaci, podtřídu a dovednosti

Konec jedné éry se nezadržitelně blíží. Již 4. června dorazí Destiny 2: The Final Shape, poslední kapitola ságy, která odstartovala na podzim roku 2014. Aktuální příběh populární multiplayerové sci-fi akce brzy dospěje ke svému konci. Tvůrci z amerického studia Bungie nyní přicházejí se startovní upoutávkou, která se místy nebojí laškovat s hororovým žánrem.

Po nepříliš dobře přijatém rozšíření Destiny 2: Lightfall, které dorazilo během loňského února, se spousta fanoušků upírá k vidině návratu poněkud zašlé slávy. Díky startovní upoutávce Destiny 2: The Final Shape doufáme, že se přání komunity stanou realitou. Nadcházející rozšíření bude obsahovat herní podtřídu “Prismatic”, díky které bude možné libovolně kombinovat třídy Arc, Solar, Void, Stasis a Strand. Těšit se můžeme i na rozuzlení příběhu s tajemnou entitou jménem The Witness. V expanzi se vydáme na pouť do srdce Travelera a pokusíme se ukončit válku mezi Světlem a Temnotou. Součástí expanze budou také nové ultimátní ability (Supers) a nová lokace, která ohýbá čas i prostor. Destiny 2: The Final Shape vychází již 4. června 2024, a to na PC a současnou i minulou generaci herních konzolí.

Nelíbí se vám váš Guardian? Nesmutněte. Destiny 2 vám brzy umožní změnit vzhled postavy
i Zdroj: Bungie

Nelíbí se vám váš Guardian? Nesmutněte. Destiny 2 vám brzy umožní změnit vzhled postavy

V případě, že již dlouhé roky putujete vesmírem MMO střílečky Destiny 2, mohl vás omrzet pohled na vaši postavu - Guardiana.…

20. 1. 2024 14:00
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama