Destiny 2 dnes obdrží novou porci obsahu
i Zdroj: Bungie
Destiny 2: The Final Shape Novinka Destiny 2 dnes obdrží novou porci obsahu

Destiny 2 dnes obdrží novou porci obsahu

David Bernard

David Bernard

11. 6. 2024 14:05

Hráči Destiny 2 se během dnešního večera dočkají nového obsahu. První akt epizody Echoes nás zavede na transformovanou planetu Nessus.

Reklama

  • Destiny 2 obdrží nový obsah
  • Dočkáme se již dnes, přesněji v 19:00 našeho času
  • První akt epizody Echoes nás zavede na transformovanou planetu Nessus

Destiny 2: The Final Shape, nová expanze pro populární online akci, je tu s námi sice teprve týden, ale již během dnešního večera (19:00) se dočkáme další porce obsahu. Do hry dorazí první akt epizody s názvem Echoes, který naváže na příběhové události z minulého týdne. Jedná se o první z trojice epizod, které budou vždy rozděleny do tří aktů. Během následujícího roku se dočkáme i dalšího sezónního obsahu v podobě epizod Revenant a Heresy.

Každý akt bude probíhat zhruba po dobu šesti týdnů. V dnešní obsahové aktualizaci se dočkáme nové aktivity jménem Breach Executable, která je určena pro tři hráče. Honba za tajemstvím a vybavením nás zavede zpátky na planetu Nessus. Ta nicméně vypadá zcela jinak, než jak jste byli doposud zvyklí. Samozřejmostí budou i nové zbraně a brnění. Nový obsah bude dostupný všem majitelům tzv. Annual Passu, případně půjde zakoupit samostatně. Recenzi Destiny 2: The Final Shape vám přineseme během následujících dní.

Tvůrci Destiny 2: The Final Shape se omlouvají za problematické vydání
i Zdroj: Bungie

Tvůrci Destiny 2: The Final Shape se omlouvají za problematické vydání

Včerejší vydání Destiny 2: The Final Shape, expanze pro populární online akci, se neobešlo bez technických problémů. Servery…

5. 6. 2024 15:15
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama