Desáté výročí série Forza Horizon přinese do pátého dílu starší soundtracky a nový herní režim
i Zdroj: Playground Games
Forza Horizon 5 Novinka Desáté výročí série Forza Horizon přinese do pátého dílu starší soundtracky a nový herní režim

Desáté výročí série Forza Horizon přinese do pátého dílu starší soundtracky a nový herní režim

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

15. 9. 2022 15:52

Série Forza Horizon brzy oslaví desáté výročí a studio Playground Games hodlá příležitosti využít naplno. V rámci Tokyo Game Show odhalilo výroční aktualizaci, naplánovanou na 11. říjen. Podrobností se dočkáme brzy, už teď ale víme o několika novinkách.

Reklama

  • 11. října Forza Horizon 5 přiveze výroční aktualizaci
  • Přinese vzpomínkovou hudbu, nový herní režim a další bonusy

Autoři lákají na to, že prožijeme některé nejikoničtější herní momenty v nové příběhové sekvenci. Které to konkrétně budou se můžeme jen domnívat, já bych si ale třeba dokázal představit předělávku geniálního úvodního závodu z druhého dílu. Nostalgiky možná ještě více potěší, že se do hry vrátí některé oblíbené části soundtracku. Opět ale můžeme jen hádat, kolik staronové hudby hra nabídne.

Aktualizace také přinese nový režim Midnight Battles. V půlnočních závodech se jezdci střetnou pěkně jeden na jednoho a popis naznačuje, že se bude závodit o pink slipy, tedy o auta samotná.

První Forza Horizon vyšla na Xbox 360 v roce 2012 a původně fungovala jako spin-off velmi populární okruhové série Motorsport. S druhým dílem vydaným už i na Xbox One a postupným nárůstem zájmu casual hráčů je ale dnes Horizon podstatně populárnější sérií z rodiny Forza.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama