Demake traileru na Elden Ring převádí dílo FromSoftware do časů prvního PlayStationu
i Zdroj: Hrej.cz
Elden Ring Novinka Demake traileru na Elden Ring převádí dílo FromSoftware do časů prvního PlayStationu

Demake traileru na Elden Ring převádí dílo FromSoftware do časů prvního PlayStationu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

26. 2. 2022 10:35

Elden Ring se po měsících čekání dobral svému vydání. Vedle herních žurnalistů, kteří opus FromSoftware zařadili do společnosti nejlépe hodnocených titulů historie, se hra potkala i s řadou kritiků, především stran technické kvality a nestabilního frameratu. Jak by ovšem hra vypadala, kdyby vznikala už pro původní PlayStation, to dokládá komunitní předělávka prvního traileru.

Reklama

  • Podívejte se na demake oznamovacího traileru na Elden Ring
  • Předělávka převádí hru do grafického stylu prvního PlayStationu

Video YouTube kanálu Hoolopee vznikalo pod rukami profesionálního 3D a VFX výtvarníka z Londýna po jeden měsíc. K vytvoření přesvědčivé iluze, že byl první trailer na Elden Ring opravdu určen PS1, a nikoli PS4, resp. PS5, použil grafický software Blender. Výsledek můžete vidět níže. Kromě videa samotného se jeví zajímavé nahlédnout i galerii obrázků, jež demake srovnává s nativní PS5 verzí.

Hoolopee se o nostalgicky laděnou předělávku pokusil už dříve. Zmínit můžeme třeba PS1 demake traileru na Resident Evil Village, Death Stranding či Nintendo 64 modifikaci traileru na Halo Infinite. Z opačného konce spektra lze naopak dát za příklad realistické (a trochu děsivé) video dle Zelda: Faces of Evil, G-Mana ze série Half-Life či Maria.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama