DedSec před kamerou. Padla první klapka filmu Watch Dogs
i Zdroj: Ubisoft
Novinka DedSec před kamerou. Padla první klapka filmu Watch Dogs

DedSec před kamerou. Padla první klapka filmu Watch Dogs

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

4. 7. 2024 12:38

Ubisoft oznámil, že začalo natáčení filmu podle zavedené série Watch Dogs.

Reklama

  • Začalo natáčení filmu podle Watch Dogs
  • Zatím není známo, kdy má být dokončen
  • Ubisoft se pochlubil snímkem z placu

V březnu bylo oznámeno, že společnost New Regency ve spolupráci s Ubisoftem začíná připravovat film podle série Watch Dogs. Tehdy jsme se dozvěděli, že jednu z hlavní rolí ztvární herečka Sophie Wilde, jež se minulý rok blýskla v hororu Mluv se mnou (Talk to Me). 

Tvůrce Elden Ring nevylučuje zájem o filmovou adaptaci
i Zdroj: FromSoftware

Tvůrce Elden Ring nevylučuje zájem o filmovou adaptaci

Společnost FromSoftware poskytla záblesk naděje fanouškům Elden Ringu, kteří se modlili, aby se hra jednoho dne dostala na…

27. 6. 2024 11:00
2

O režii se stará Mathieu Turi (Hostile), jenž zároveň režíruje televizní adaptaci A Plague Tale: Innocence. Scénář přichystala Christie LeBlanc (Oxygen).

Další informace nyní přináší přímo Ubisoft. V příspěvku na platformě X prozradil, že již odstartovalo natáčení, což dokládá přiložená fotografie, na níž je zachycena klapka před obličejem blíže neznámé postavy sedící u počítače. Na další podrobnosti si však budeme muset počkat.

Otázkou je, jak je na tom videoherní předloha. První díl vyšel v roce 2014, a byť měl spoustu nedostatků, poskytl pevné základy pro dobře hodnocenou dvojku z roku 2016. Navazující díl s podtitulem Legion vyšel o čtyři roky později, navzdory odvážnému systému verbování NPC postav a londýnským kulisám ale neudělal příliš dobrý dojem, ačkoli se podle průměrné známky na serveru Metacritic přibližuje předchůdcům. Ubisoft nyní dává přednost jiným značkám, návrat k Watch Dogs je zatím zřejmě v nedohlednu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama