Tvůrce Elden Ring nevylučuje zájem o filmovou adaptaci
i Zdroj: FromSoftware
Elden Ring Novinka Tvůrce Elden Ring nevylučuje zájem o filmovou adaptaci

Tvůrce Elden Ring nevylučuje zájem o filmovou adaptaci

Dominik Tománek

Dominik Tománek

27. 6. 2024 11:00 2

Společnost FromSoftware poskytla záblesk naděje fanouškům Elden Ringu, kteří se modlili, aby se hra jednoho dne dostala na velké plátno.

Reklama

  • Z nedávného rozhovoru s Mijazakim vyplívá, že studio by o filmovou adaptaci mělo zájem
  • Určitě by ho nechtěli tvořit sami
  • Na řadu by musel přijít silný partner

Šéf FromSoftware Hidetaka Mijazaki podporuje, aby byl příběh Elden Ring vyprávěn i v jiných médiích včetně filmu, jak uvedl v rozhovoru pro The Guardian. Má to však háček. Tvůrce nevěří, že by on nebo společnost FromSoftware tento úkol zvládli sami.

Recenze Elden Ring: Shadow of the Erdtree, nové kapitoly herní legendy
i Zdroj: Bandai Namco

Recenze Elden Ring: Shadow of the Erdtree, nové kapitoly herní legendy

18. 6. 2024 16:00
1

Po dvou letech od vydání původní hry vychází rozšíření, které svou rozsáhlostí, pestrostí a mnohdy dechberoucí velkolepostí…

"Nevidím žádný důvod, proč bychom měli odmítat jinou interpretaci nebo adaptaci Elden Ring, například film, ale nemyslím si, že já nebo From Software máme znalosti nebo schopnosti vytvořit něco v jiném médiu.Takže tady by přišel na řadu velmi silný partner, museli bychom si vybudovat velkou důvěru a shodu na tom, čeho se snažíme dosáhnout, ale zájem tu určitě je."

Vzhledem k obrovské popularitě, kterou si hra udržuje už od svého vydání, a k jejímu dalšímu růstu po vydání DLC Shadow of the Erdtree lze očekávat, že se pravděpodobně najde několik velkých hráčů, které by myšlenka spolupráce zaujala. Ačkoli si díky specifickému vyprávění příběhu v Elden Ringu (ale i ostatních souls hrách) lze hru jen těžko představit jako film, uvnitř světa je spousta příběhů, které by mohly vytvořit vlastní celovečerní biják. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama