Další obří patch k Baldur's Gate 3 dorazí v den updatu Cyberpunku 2077. Přijde i podpora Macu
i Zdroj: Larian Studios / Baldur's Gate 3 press kit
Baldur's Gate 3 Novinka Další obří patch k Baldur's Gate 3 dorazí v den updatu Cyberpunku 2077. Přijde i podpora Macu

Další obří patch k Baldur's Gate 3 dorazí v den updatu Cyberpunku 2077. Přijde i podpora Macu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

17. 9. 2023 11:40

Vývojáři ze studia Larian po předchozí podpoře potvrdili, že třetí velká aktualizace Baldur's Gate 3 (tzv. Patch 3) je už na cestě a dorazí příští týden. Podle posledních dvou je zřejmé, že nás toho i v případě nového updatu zřejmě čeká hodně, a to jak stran oprav, tak i menších novinek po stránce obsahu. Vývojáři sice neřekli, co přesně to bude, nicméně alespoň oznámili, že dojde na podporu nové verze.

Reklama

  • Baldur's Gate 3 dostane s další velkou aktualizací plnou podporu pro Mac
  • Update vyjde 21. září, přičemž nyní nejsou známy žádné chystané změny

Rozšířená podpora, kterou hra zanedlouho dostane s Patchem 3, se pojí k Macu, kde v porovnání s Windows dál trvá předběžný přístup. To znamená, že i všichni hráči na Macu dostanou nově možnost nakouknout, co nabízí i plná verze, a to včetně příběhu a učiněných oprav.

„Děkujeme vám z našeho hořícího pekelného motoru, který si uchováváme místo srdce,“ uvedl Larian „Lepší odezvu na Baldur's Gate 3 jsme si nemohli přát. Patch 3 vyjde 21. září a bude obsahovat plnou podporu BG3 na Macu.“

Jinak řečeno, nový update pro hru dorazí už příští čtvrtek, kdy shodou okolností vyjde od konkurenčního CD Projektu i další velká aktualizace jejich Cyberpunku 2077, zde pro změnu zvaná jako Update 2.0

Co se týče dalších detailů, které popisují nový patch pro Baldur's Gate 3, ty nebyly prozatím zveřejněny. Obecně se však očekává, že toho bude znovu hodně, jelikož i minulé patche tím byly doslova vyhlášené. Jak Patch 1, tak i srpnový Patch 2 si ostatně připsaly na konto takové množství změn, že se jejich výčet u prvního z nich nevešel ani do jednoho příspěvku na Steamu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama