Cyberpunk 2077 pozmění systém policie
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cyberpunk 2077 pozmění systém policie

Cyberpunk 2077 pozmění systém policie

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

20. 3. 2021 08:25 8

Slibovaná aktualizace pro Cyberpunku 2077, která se opozdila pod náporem kybernetického útoku, se konečně blíží. Jeho obsahem bude například adresace dlouho kritizované policie, řízení vozidel a obecného ovládání. Bližšího pohledu do zbylého obsahu patche 1.2 se však dočkáme až později.

Reklama

S ohledem na chování policie přinese patch podstatné prodloužení reakční doby po provedení trestného činu a odstranění nepřirozeného objevování policistů přímo u postavy hráče. Aby jejich počínání navíc nepůsobilo prkenně, ale více systematicky, dostanou do vínku i speciálního drona, určeného k vyhodnocení situace před provedením zásahu.

Další změna chystaného updatu se projeví rovněž v oblasti nastavitelné citlivosti řízení a možnosti zpětného uvolnění vozidla při jeho zaseknutí o jeden z okolních předmětů. Poslední, nicméně stále významnou novinkou bude přenastavitelnost tlačítek pro uhýbání, na jejichž rozložení si mnozí hráči stěžovali. Namísto směrových kláves WASD bude tak nyní funkce moci sdílet ovládání s klávesou pro skrčení.

Přesné datum vydání patche 1.2 nebylo prozatím oznámeno. S ohledem na slib vývojářů by se tak ale mělo stát do konce března.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama